Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idős meleg ember valóban így van egy fiatallal együtt?
Hatvanas meleg kolléga,akivel szoktunk beszélgetni erről-arról.Értelmes ember,de a párjáról sosem beszélt eddig.Tegnap viszont végzéskor ott várta egy huszonéves srác a kapu előtt, mivel együtt mentünk ki a kollégával, bemutatta nekem.
Aztán annyit mondott, hogy tudja,nem a szépségért,nem is pénzért van vele a srác - hat éve-, hanem azért mert a srác a korosztályától sosem kapta meg, amit tőle, évek óta. Figyelmet,szeretet, érzelmi biztonságot. A srác pedig úgy nézett a férfire,ahogy csak arra tudunk nézni,akit tényleg szeretünk.
De tudok 38-78 éves boldog párról is, akik nyolc éve vannak együtt.
Sokszor felteszem magamban a kérdést,tényleg ennyire meghatározó a lelki biztonság? És ennyire nem tudnak az azonos korosztályok ebben egymásnak megadni mindent?
De annak az egynek örülök, hogy ha két ember szereti egymást,akkor mindkettő kiegyensúlyozott és ebben a kor nem játszik.
Írom ezt jelenleg egyedülállóként :)
Sajnos azóta az idős kolléga megcsalta a fiatalt egy másik fiatallal.És úgy tudom,már vele is él.
Gondolom a volt fiatal párja lelkileg nagyon összetört.
Nekem pedig volt két ismerkedésem,de mégsem volt sikeres,mert nem komolyak a fiatalok elképzelései a jövőről..:( Így várom,hátha van,aki még kapcsolatot szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!