Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy idős meleg ember valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idős meleg ember valóban így van egy fiatallal együtt?

Figyelt kérdés

Hatvanas meleg kolléga,akivel szoktunk beszélgetni erről-arról.Értelmes ember,de a párjáról sosem beszélt eddig.Tegnap viszont végzéskor ott várta egy huszonéves srác a kapu előtt, mivel együtt mentünk ki a kollégával, bemutatta nekem.

Aztán annyit mondott, hogy tudja,nem a szépségért,nem is pénzért van vele a srác - hat éve-, hanem azért mert a srác a korosztályától sosem kapta meg, amit tőle, évek óta. Figyelmet,szeretet, érzelmi biztonságot. A srác pedig úgy nézett a férfire,ahogy csak arra tudunk nézni,akit tényleg szeretünk.

De tudok 38-78 éves boldog párról is, akik nyolc éve vannak együtt.

Sokszor felteszem magamban a kérdést,tényleg ennyire meghatározó a lelki biztonság? És ennyire nem tudnak az azonos korosztályok ebben egymásnak megadni mindent?

De annak az egynek örülök, hogy ha két ember szereti egymást,akkor mindkettő kiegyensúlyozott és ebben a kor nem játszik.

Írom ezt jelenleg egyedülállóként :)

2022. szept. 2. 10:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azóta az idős kolléga megcsalta a fiatalt egy másik fiatallal.És úgy tudom,már vele is él.

Gondolom a volt fiatal párja lelkileg nagyon összetört.

Nekem pedig volt két ismerkedésem,de mégsem volt sikeres,mert nem komolyak a fiatalok elképzelései a jövőről..:( Így várom,hátha van,aki még kapcsolatot szeretne...

2023. máj. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!