Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez a meleg átlag?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a meleg átlag?

Figyelt kérdés
Egész nyáron több alkalommal akartam kipróbálni sráccal de a tali sose lett meg mert lemondta vagy csak nem válaszolt stb. Ennyire nehéz tényleg? Egy vékony kíváncsi aktív srác
2022. szept. 1. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kapcsolatot keresek

Azért regisztráltam Rómeó ra.

1 hét alatt 140srác írt

7sfácot-férfit hívtam randira

Senkinek se volt ideje találkozni, és senki nem hívott randira.

De csak szexre! Abból biztos vagyok benne hogy 20@ meglett volna.

2022. szept. 1. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak alkalmit keresel akkor 1-2 nap alatt össze lehet hozni valakivel ha jól nézel ki, de komolyabb dolgot se nehéz.
2022. szept. 1. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez az átlag, de a net tele van kamusokkal, ghostingoló figurákkal. A hetero társkeresőkön ugyanerről számolnak be a nők. Idővel majd megtanulsz okosan szűrni és pár apró jelből is kiszúrni a kamusokat.
2022. szept. 1. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tapasztalom, hogy az esetek többségében nem érkezik válasz sem. Pedig nincs semmi olyan az adatlapomon, aminek el kellene riasztania bárkit is, sőt, értelmesen, összefüggő mondatokban írok teljesen normálisan.

De eléggé kihalt is romeo, itt Baranyában ha napi 1 új regisztrált van, az már jónak számít.

2022. szept. 1. 14:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es!sajnos ez a trend
2022. szept. 1. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ma a szex a lényeg, kapcsolat az ciki..

És mindenféle átlátszó kifogással eltűnnek a találkozás elől.De soknak az az oka,hogy párja van,sőt vele is él, de unják már egymást és nézelődnek.

Ezt olyan mondta, aki így él,de fél éve már ismerkedik mellette.Nehéz megbízni így akárkiben is :(

Sokunknak ezért megy el a kedve....

2022. szept. 1. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
17%
Menj le valamelyik szaunába a rinyálás helyett, ott nincsenek kamusok. Vagy panaszkodj tovább a többi nyomival együtt és maradjatok szüzek.
2022. szept. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!