Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Tinderről mi a véleményetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinderről mi a véleményetek? Érdemes regisztrálni vidékiként is? Vagy ugyan azok az emberek vannak fent mint a többi oldalon?

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Viccen kívül mondom, hogy itt pont annyi értelmes lányt ismertem meg, mint tinderen...
2022. aug. 31. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1es, meleg kategoria!

Én szeged környékén keretem anno rajta. Sok átfedés volt a romeo-val, de voltak olyanoknakik tinderen voltak csak fenn.

Talán a tinder valamivel komolyabb, ott a nagy többség fotoval van fenn alapból. Felregisztrálsz, megnézed, ha nem jó törlöd.

2022. aug. 31. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van átfedés a felhasználók között, de a Tinder a legnagyobb oldal, ergo azon kicsivel többen vannak.
2022. aug. 31. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal jobbak a tapasztalataim a tinderen. Romeon és grindr-en sokan kép nélkül vannak. Tinderen meg lehet normálisan egy beszélgetést kezdeni
2022. szept. 1. 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tinder arc nélkül is megy?
2022. szept. 1. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kell fotót felrakni, de vannak akik csak egy fekete képet raknak fel, vagy valami random dolgot.
2022. szept. 1. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Áruljátok már el mire jó a Tinder?

Ennyi erővel egy férfi magazint is lapozgathatnák!

Minden további funkció fizetős! Plusz ha újra megnéztem volna nem engedte vissza húzni,ha beszélgetni akartam nem engedte...

Romeo, Grindr mutatja az egész felhozatalt és rá írjátok sok srácra. Egész jó dumcsik, tapasztalat cserék vannak,kép nálam egy dolog,másodlagos!!! IQ÷EQ számít!

2022. szept. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!