Ha valaki törli a regisztrációját a GYIK-en és 7 nap múlva újra regisztrál ugyan azzal az E-mail címmel akkor mi történik?
Tegyük fel, hogy valaki regisztrál az oldalra. Pár nap múlva törli a Gyakori kérdéses fiókját, majd 7 nap múlva újraregisztrál ugyan azzal az E-mail címmel, de más felhasználó nevet ad meg.
Ez gondolom szabájtalan.
Ezt, hogyan tudják szűrni a moderátorok aki ilyet csinált?
Nagy valószínűséggel ha az oldal ezt automatizáltan nem figyeli, akkor más kézzel még annyira sem fogja.
A szabályzat szerint egy személynek 1 darab fiókja lehet. Ha törölted az előzőt, akkor regisztrációkor neked még nincs fiókod, így semmi akadálya annak, hogy újra beregisztráld a korábbi címet.
"Na most akkor 5 év múlva nem fog meghibásodni vagy magától törlődni a fiókja annak akinek már volt egy fiókja a gyakori kérdéseken és azt kitörölte majd újra regisztrálta és ugyan azt az E-mail címet adta meg, csak a felhasználó neve lett más?"
Ezt nem értem. Ha használnál vesszőket, az talán segítene.
Miért tart meg 5 évig?
Úgysem adnak vissza törölt kérdést,!!
Nekem pár órája töröltek kérdést!
Ha megkérdezem meg írják mi volt a baj konkrétan, vagy csak annyit , hogy olvassam el a szabályzator?
Nem rosszból írtam a kérdést!
Igyekszem óvatos lenni!
Már 10000 válaszom van!
És 7000 körüli kérdésem!
Vajon mire kellett volna figyelnem jobban?
Bocs a bekérdezésemért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!