Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Többi lent!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel elég jól elvagyunk. Közös hoki,simi ,smár frotting...Ő többet akar!

Amált! Viszont én nem szeretném se adni,se kapni mert számomra az nem izgató. Mit tanácsoltok ilyen esetben?

2022. aug. 31. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha Amál nem jön be, akkor próbáld ki Sárikát
2022. aug. 31. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Azt tudom tanácsolni, hogy olyanba ne menj bele amit nem szeretnél, még akkor is az ez azt jelentheti, hogy akkor keres mást. Majd te is keresel akkor mást. Legalábbis én igy tennék.
2022. aug. 31. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Közlöd vele hogy neked nem jön be a dolog. Ha tovább erőlteti akkor lecseréled olyanra ki tiszteletben tartja a te vágyaidat is és nem csak a sajátjait akarja ráderőltetni.
2022. aug. 31. 12:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtok,várom a hozzászolásokat!

Egyébként kedves normális fiú nem erőltet semmit és tök jól elvagyunk,csak bennem van a para hogy nem kedvelem az anált.Minden másba vonzódunk, lehet a nélkül is teljes értékű egy kapcsolat,amolyan barátság extrákkal?

2022. aug. 31. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő akarja, akkor szerinted lehet? Max. ha hagyod, hogy mással csinálja.

Hány évesek vagytok?

2022. aug. 31. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Szopások mennek az bőven jó, én se szeretnem a seggbe kukit xd
2022. aug. 31. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:

#5 21 én, ő 23

Hallottam és csináltunk olyat hogy csak frotting,worship,lényeg hogy orál, simi,tapi,közös verés,dugás imitátlás ....ezek nekünk nagyon bejönnek, de szokta mondani hogy óvatosan az anált is kipróbálhatnánk. Ő nekem szeretné! De én viszolygok a kakitól magyarul! Se nem mosnám magam, se nem szopiznám többet ha oda betenné! Ilyen vagyok.

2022. szept. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!