Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Láttad-e már lopva sportos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad-e már lopva sportos testű fiú valamely erotikus testrészét úgy, hogy ő ezt nem vette észre?

Figyelt kérdés

Nemi szerv, ágyék, csupasz fenék, alhas főleg...

A konkrét szituációt is részletezd, kérlek!

2022. aug. 28. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Férfi öltöző, zuhanyzó, naturista szauna, sokszor volt ilyen.
2022. aug. 28. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Zuhanyzóban, öltözőben elég gyakran látom.
2022. aug. 28. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vizi labdázom, úgyhogy elég sok fiújét látom öltözőben, zuhanyzóban. Privátban írok többet is
2022. aug. 28. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Volt már hogy megsasoltam a tükörből magam, szerencsére nem vettem észre.
2022. aug. 28. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezek nem jó példák, mert itt az illető tudja, hogy sokan látják. Lényeges, hogy szokatlan helyzet legyen, amiben csak véletlen a megpillantás.
2022. aug. 28. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy sráccal cseteltem, nem kapcsolatkeresés volt a cél, hanem haver, és jött egy link, azonnal kattintottam rá, mert pont a gépnél ültem, majd már törölte is és írta, hogy ezt reméli nem nyitottam meg, mert másnak szánta. Mivel megnyílt közben az oldal, így láttam, mit küldött egy másik srácnak, teljesen intim fotóit tartalmazó oldal volt, afféle bemutatkozó.

Neki azt válaszoltam, hogy nem látom a linket. És erről nem esett többet szó.

2022. aug. 28. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira beinditanak az izmos fiuk. Én rendszeresen jarok uszodaba es hat a zuhanyzoba latok egy s mast mondanom se kell h rögtön áll a cerkam:D
2022. aug. 28. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt munkahelyemen egy helyes, mellette vízilabdázó srác tizenegy óra tájékán fáradtan nyújtózkodni kezdett. Véletlen éppen felé néztem. Ahogy egyre jobban nyújtózkodott, megindult a pólója is vele, és egyre jobban kilátszott a hasa. Már a teljes hasa kint volt, látszottak az izmai, a hája, a köldöke, a köldöke alatt a szőrcsík a hasán :D

Aztán visszatért az alap testhelyzetébe, és folytatta a munkát. Igen ám, de a pólója úgy maradt, felgyűrődve. Én meg kocsányokon ülő szemekkel bámultam a hasát. Erre felnézett, és találkozott a tekintetünk. Észrevette hogy mit nézek, gyorsan visszahúzta, én meg elkaptam a tekintetem gyorsan :D

Tudta, hogy bejön nekem, és szerettem volna közeledni is felé.

2022. aug. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!