Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legerotikusabb dolog amit a Balatonnál látogatok vagy csináltatok?
Figyelt kérdés
Kezdem én.A házunknál elmentem evezni,a házunk egy fizetős strand után van és arra már senki se jár és egy eldugottabb részén a vízparton láttam egy fiút meztelenül fürödni a vízben2022. aug. 17. 15:57
2/18 anonim válasza:
Én is megnéztem volna azt a srácot.
3/18 anonim válasza:
Leszoptam egy horgászt. Idősebb pasi volt.
Még időben végeztünk, mert megjelent a felesége
4/18 anonim válasza:
A Balatonba vettem el a barátom szüzességét🤭😄
5/18 anonim válasza:
kivertem egy srácnak a vizibiciklin
6/18 anonim válasza:
Páran a móló melletti nádas részen bementünk a nádas iszapos vízbe poénból
Természetesen napközben
És minannyiunkon csak alsónadrág volt úgyhogy 1-2 csaj megbámult minket
Másik alkalommal pedig lehetett bérelni elektromos motorral menő kishajó félét.
Baráti társasággal kibéreltük aztán beljebb menve meztelen ugráltunk a vízbe
7/18 anonim válasza:
motoros hajón szexeltünk a Balaton közepén
8/18 anonim válasza:
Gólyatáborban minél kevesebb ruhában kellett bemenni a Balatonba. Az egyik csajszi teljesen meztelenül abszolválta a feladatot.
9/18 anonim válasza:
haverommal hajnalban meztelenül úszkáltunk a Balcsiba. Amikor jöttünk ki mindkettőnknek merevedése lett.
10/18 anonim válasza:
Én is szoktam meztelenül fürdőzni eldugott helyen. Meg éjszakai fürdőzés természetesen úgy megy, még ha többesben is vagyunk. Igazán jó érzés !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!