Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért zsarolhat? Mit élvez benne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zsarolhat? Mit élvez benne?

Figyelt kérdés
1 hete kanosan regeltem egy oldalra. A lényeg hogy a csávónak kiadtam képeket, stb. Megzsarolt hogy ha nem szexelek azzal akit mond akkor kirakja a képeim netre. Gondoltam talizom a másik sráccal és elmesélem neki mi van. De mi van ha beköp? Vagy kérjek meg valakit talizzon helyettem?
2022. aug. 27. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Feljelenteni kéne... Amúgy meg persze menj el. Mit bukhatsz? Vagy ha akarod szívesen elmegyek én helyetted ha szimpi a srác akivel...
2022. aug. 27. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
99%
Azért zsarol mert egy frusztrált kis beszari pöts. Általánosságban SOHA ne engedj semmilyen zsarolásnak! Jegyezd meg, tisztességes zsaroló nincs! Ha egyszer engedsz bármelyiknek akkor látja hogy lúzer vagy akit sakkban lehet tartani, újabb és újabb követelésekkel fog előállni. Állj a sarkadra, küld el a pitchába és közöld vele rakja csak ki a képeket feljelented.
2022. aug. 27. 10:46
 3/8 steven95 ***** válasza:
100%
Miután belemész a dologba, meglesznek még neki a képeid, amivel zsarol? Ja...igen. Hagyd a francba. Legközelebb nem adsz ki felismerhető képed magadról...
2022. aug. 27. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megtudni ki az... Aztán lehet visszanyal a fagyi ha megírod neki hogy Szia XY! Amennyiben nem fejezed be sajna kénytelen leszek a rendőrségre menni.
2022. aug. 27. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Tiniként engem is zsaroltak. Ha rám írsz megpróbálok segíteni.
2022. aug. 27. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
na, akkor most fogod magad és ezt megírod neki: Megtilttom, hogy a képeimet bármilyen módon továbbítsad, felhasználjad, továbbá felszólítalak, hogy azonnal töröld mindegyiket. Amennyiben ennek nem teszel eleget, rendőrségi feljelentéssel élek szexuális zsarolásért, kényszerítésért, ami több évig terjedő börtönbüntetéssel jár számodra!
2022. aug. 27. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod, letörlöd. Nincs belőle semmi haszna, ha kirakjaaképeid ezután.
2022. aug. 27. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak ha mégis megteszi... A napisz-ron is sokan fent vannak és kétlem, hogy tudnak mit tenni. Viszony a szégyen...
2022. aug. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!