Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy tiniként valaki meleg/bi dolgokat csinál de később soha többé?
Figyelt kérdés
Csak ezt a kérdést olvasgatta ezen elgondolkoztam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Meg eszembe jutott pár olyan srác akivel szexeltem és most mondjuk barátnője netán felesége van. Volt pl egy srác akivel megdugtuk egymást meg ilyesmi. Aztán 16 éves korától nem találkoztam vele csak mikor már 21 volt. Akkor már nem volt benne újra. Mondván heteró. De értitek. Előtte vele szexeltem többször.
2022. aug. 24. 16:20
1/5 anonim válasza:
Hát jó kérdés hogy ki miért vált. De én is ismerek ilyeneket akik mikor 15 évesek voltunk szexeltek velem most meg barátnő, stb. Hogy nem jött be nekik vagy társadalmi nyomás vagy mi a kulcs az jó kérdés.
2/5 anonim válasza:
Csak tapasztalatokat szereznek. Lehet izgatja őket a dolog és kipróbálják aztán nem jön nekik be. Vagy simán biszexuálisok akik inkább maradnak lányal mert az nem olyan macerás mint egy fiúval együtt lenni és mindenkinek magyarázni, hogy mindkettőt szereted.
3/5 anonim válasza:
Vannak kíváncsiak szerintem. Szopott már le pár kíváncsi...
4/5 anonim válasza:
Én csinálok ilyeneket, sok fiú a környékemről nyitott ilyenre
5/5 anonim válasza:
Változnak az ízlések, a preferenciák, ebben szerepe lehet annak is, hogy mikor valaki még szemtelenül fiatal, akkor a legyet is röptében, így nem okoz akkora traumát neki, ha éppen egy fiúval van együtt. Aztán később alakul az élete és eldönti, mit szeretne igazából. Vagy marad a fiúknál, vagy marad a lányoknál, vagy kalandozik ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!