Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy fenekű fiúként előnyt élvezek ismerkedésnél fiúknál?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki ledagattozna, 63 kiló vagyok, csak nagyobb fenékkel mint az átlagos fiúk2022. aug. 23. 18:18
1/14 anonim 

válasza:

Azoknál biztos, akik kedvelik a nagyobb fenekű fiúkat.
3/14 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok az kimaradt
2022. aug. 23. 18:25
6/14 anonim 

válasza:

Sokaknak számít a személyiséged is... van akinek vonzó a nagyobb fenék, van akinek mindegy... emberenként változik ez... Ha mindent egybe vetve helyes fiú vagy, ugyanúgy kedvelnek kis és nagy fenékkel is :)
7/14 A kérdező kommentje:
Vércsoportom nem érdekel esetleg? :D
2022. aug. 23. 18:34
8/14 anonim 

válasza:

Engem a kis fenekű srácok izgatnak!
9/14 anonim 

válasza:

Hát annyira nagy azért nem lehet az ekkora súllyal... hú de megnézném... De igen, nálam előnnyel indulsz, nagyon bejön ha van nagyobb, formás popsi. Akin csak úgy lóg le a gatya, az fizikai értelemben hidegen hagy. (Persze attól még lehet más is arcra szép, aranyos, helyes és bejövős.)
10/14 anonim 

válasza:

Nekem a fenék méret teljesen mindegy.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!