Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Nektek tetszenek a feminin fiúk?
Figyelt kérdés
Nem az affektálásra,sminkelésre, és nem is a crossdresserekre gondolok, hanem aki aranyos, feminin lelkű, megjelenésű. Tehát nem a szokásos nagydarab, rövidre nyírt hajú, férfias, erős kiállású férfi, hanem inkább érzékenyebb, alacsonyabb, vékony, stb. Értitek mire gondolok. Számotokra ez vonzó? (Érzelmileg és szexuálisan)2022. aug. 21. 17:57
2/14 anonim 

válasza:

Nekem nagyon tetszenek az ilyen fiúk. F/34
4/14 anonim 

válasza:

Igen,szexuálisan vonz!Bi vagyok.
5/14 anonim 

válasza:

Én ilyen vagyok de már foglalt 🤭
8/14 anonim 

válasza:

Egy mértékig... Szeretem ha valaki ad magára.
De az ilyen "én vagyok a világszépe mindenki elbújhat" típusú önimádó nagyképű srácok,ami a társkeresőkön divat nagyon nem jönnek be. A másik meg az hogy vállalható legyen,ha elmegyünk az utcán ne az alapján bámuljon mindenki, hogy valójában mi a nemi identitása,a viselkedése miatt. Lásd: kényeskedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!