Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bunkóság csak úgy letiltani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság csak úgy letiltani valakit romeon,hogy nem is írt?

Figyelt kérdés

Volt egy-két srác aki folyton csak megnézi profilom de nem ír semmit. Ilyen tipikus egoista arc beállítottságú.. Pedig annyira nem is nagyszám,a srác de rohadtul idegesít hogy csak nézeget. Nagy tahóság csak úgy letiltani valakit ha egyszerűen csak méregeti a profilomat?

Csináltál már ilyet?

2022. aug. 18. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Mi értelme van a letiltásnak?

Soha életemben semmikor nem volt olyan, hogy bárkit, bármilyen helyzetben le kellett volna tiltanom. A szép, esetleg majd a határozott szóból mindenki értett.

Egyedül a bepalizós, marketinges telefonokat tiltanám, de azokat nem lehet, mert úgy csinálják.

Kiteszed magad nyilvánosba, és zavar ha néznek...

Nem értem. Akkor sztem ne tedd ki a fotód nyilvánosba, hanem csak a szimpatikusaknak küldd meg.

2022. szept. 11. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Előző voltam.

Nagyon megterhelő lenne figyelmen kívül hagyni?

Lehet, csak kevésnek érzi magát hozzád és nem mer írni, fél a visszautasítástól, viszont tetszenek neki a fotóid.

És válasz a kérdésedre: szerintem igen, bunkóság.

2022. szept. 11. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem,én minden szívfájdalom nélkül tiltom már az ilyen beképzelt pofájú srácokat,ha már elutasított de nézeget utána,de ha nem szimpi akkor is.

Egyszer látom hogy mindig nézeget egy profil. Egy szőke 20 éves volt. Ráírtam egy Sziát. Meg dobtam egy tapot. Erre visszaír: "Bocs de csak helyes srácokat keresek"...

Szóval ennyit érnek,ő sem volt helyes attól túl messze állt. Tipikus ecsetfejű nagypofájú srácnak tűnt.

Rengeteg az ilyen kb a többség ilyen mentalitással bír. Én már rájöttem hogy sokan csak azért nézegetnek mert méregetnek hogy ők mennyivel jobbak.

Semmit se érnek,csak ők maguk hiszik azt hogy világszépek.

Én már rá se merek írni senkire korosztályomból,mert ha nem jövök be jön a gyűlölet cunami,ami igen szar érzés.

\Amúgy sportosabb,véknyabb alkatú vagyok,öltözködésem is divatos. Nem értem mi a baja az embereknek ezzel.\ 🤔

21/F

2022. szept. 26. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar ha néznek? Mi olyan idegesítő benne? Szerintem az a kit érdekel kategória ha néz, egy társkeresőn szokták egymást nézni az emberek. Az értetlenek rosszabbak szerintem.
2022. szept. 26. 21:46
 15/15 -remete- ***** válasza:
79%
Kép megfog a belső megtart ilyen egyszerű. Sok majom profil van. Azokat simán letiltom. Ha leirom mit szeretnék kb felesleges mert olvasni nem tudnak. Ha nem irom le akkor meg felesleges köröket futunk. Eh kiérti ezt?
2022. szept. 27. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!