Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bunkóság csak úgy letiltani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság csak úgy letiltani valakit romeon,hogy nem is írt?

Figyelt kérdés

Volt egy-két srác aki folyton csak megnézi profilom de nem ír semmit. Ilyen tipikus egoista arc beállítottságú.. Pedig annyira nem is nagyszám,a srác de rohadtul idegesít hogy csak nézeget. Nagy tahóság csak úgy letiltani valakit ha egyszerűen csak méregeti a profilomat?

Csináltál már ilyet?

2022. aug. 18. 10:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

Ha nem szinpatikus egyébként sem akkor letilhatod persze.

Én ráírnék.

2022. aug. 18. 10:47
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Letilthatod, akár azt is hiheti majd hogy törölted magad, szerintem nincs ebben semmi. Ha nem szimpatikus semmilyen szinten és nem akarsz tőlük biztosan semmit akkor mért ne? Viszont limitált az hogy hány embert tilthatsz le egy ingyenes fiókkal, de talán nem lesz egyetlen örült se akinek a 36. fake fiokját kell majd letiltanod. 😀
2022. aug. 18. 10:53
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Saját profilod azt blokkolsz akit akarsz.

Amúgy én is blokkolom azokat a profilokat akik megnéztek és szövegük már úgy kezdődik : " Csak kockáshasú írjon " "Csak sportos írjon " "Csak helyes legyél".. És satöbbi hányinger szöveg.

"Pedig annyira nem is nagyszám,a srác..."

- Pont ezeknek van a legnagyobb pofájuk,és ezek hiszik magukat a világszépének. ( Tisztelet a kivételnek). Például nekem megvan a kockáshasam ami igény ott,mégis egy nagyhasú igénytelen szőrű srác kezdett el fikázni,hogy hogy nézek ki,lehetne rajtam több izom.. Amúgy meg semmit nem írtam neki rosszat,sőt talizni is akartam vele.

Önbizalom kérdése,ami úgy látom neked nincs a kérdésedből,de már nekem se.. Ez az oldal ezekkel a roncsokkal rohadtul letudja szívni az önbizalmat.

2022. aug. 18. 10:55
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Engem is állandóan megnéz pár gáz pasi, lelkiismeretfurdalás nélkül tiltom le őket.
2022. aug. 18. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha tetszik írj rá, ha nem tetszik ne foglalkozz vele, ha zaklat akkor letiltod. Ennyike, ettől még a te dolgod mit csinálsz, demokrácia van.
2022. aug. 18. 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem hogy örülnétek hogy a pasi megnézi a profilotokat. Ti meg csak a képeket nézegetitek és az alapján ignoráltok. Egy férfi profilt közületek mennyien néztek meg? Lehet nem szimpatikusak de legalább vették a fáradtságot és megnézték a profiljaitokat.
2022. aug. 18. 15:10
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Látom az igazságfóbiások 0-ra pontoztak. Gratula!
2022. aug. 18. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Azért, mert valaki egoistának tűnik, még nem az, elég sértő ilyet feltételezni valakiről így latatlanban. :)

Lehetséges, hogy napok, hetek óta tetszel neki és a bátorságot gyűjti, hogy írjon. Ha neked szimpatikus, érdemes lenne felvenned vele a kapcsolatot, sok rossz nem sülhet ki belőle, ellenkező esetben lehet neki printet hagyni, vagy finoman jelezni neki, hogy részedről sajnos nincs meg a szimpátia.

2022. aug. 18. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Nem fektétlen "bunkó", sokkal inkább gyerekes, primitív, és ostoba.
2022. aug. 20. 08:13
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

"Jaj ne, többször is megnézte a profilomat! Azonnal letiltani hogy minden kommunikációt megakadályozzak tőle, esélye se legyen hozzám szólni!"

Nem tudom miért gondolják sokan azt hogy a letiltás a megoldás mindenre...

2022. szept. 11. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!