Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álljak ehhez a sráchoz?
Figyelt kérdés
Megismertem egy 25 (lassaan 26) éves srácot. És személyiségre pontosan az ideálom. Árnyaltan gondolkodik, végtelenül kedves, mégis határozott, művelt, sorolhatnám, és talán a legtisztességesebb ember, akivel találkoztam.
Viszont az éremnek két oldala van. Megjelenésre igénytelen, megállás nélkül cigi lóg ki a szájából és 25 évesen úgy sípol reggel meg este a légzése, mint egy 60 évesnek 40 év masszív dohányzás után.
És a dilemmám az, hogy ezt nehezen tudom összeegyeztetni azzal, hogy személyiségre eddig a valaha volt legszimpatikusabb ember, akivel összehozott a sors.
Hát nekem biztosan elvenné a kedvemet az egésztől az igénytelensége, így olyan mintha a többi nem is létezne. Cseszheti a jó személyiségét, ha amúgy meg elundorodsz tőle.
2022. aug. 18. 10:23
2/14 anonim válasza:
Próbát megér, rádumálnám az elektromos cigire.
Ha hajlandó Enyit megtenni akkor tuti.
Iqos
2022. aug. 18. 10:26
3/14 anonim válasza:
És ő hogy viszonyul hozzád? Mert az sem mondegy. Ha tetszel neki, és nem csak egy vagy a sok közül, akkor még akár a változásra is hajlandó lehet. De ha csak szimpi vagy neki, de nincs meg az a plusz akkor valszeg nem fog a kedvedért változtatni magán, akkor pedig sajnos veszett ügy.
Egy ideális kapcsolatban egymáshoz csiszolodnak az emberek, a másik kedvéért mind a ketten hajlandoak változtatni. Kérdés hogy itt ez nála jáccik e.
2022. aug. 18. 10:30
4/14 A kérdező kommentje:
Abszolút rugalmasan áll hozzám, valahányszor találkozunk, nem mulaszt el kedveskedni valamivel. És valahol azt is megértem, hogy munkán kívül miért nem ad a megjelenésére, a munkahelyén elég szigorú dress-code van. És azért nem merek ehhez a kérdéshez hozzányúlni nála, mert eddig bármikor, ha csak egyet nyikkantam, már változtatott/segített, legyen szó itt bármiről. És kihasználni meg nem akarom a kedvességét. Igen, tud igénytelen lenni meg cigizik, ami nem tetszik, de ezek felszínes dolgok. Attól még nagyon jó ember.
2022. aug. 18. 10:41
5/14 anonim válasza:
Akkor pedig én megprobálnám vele a dolgot. Én sem dohányzom, ezért engem is zavarna a cigaretta, de az egy olyan dolog, amin lehet változtatni idövel. Ha más nem átszokik e-cigire. Nálam tesómék mind a ketten dohányoztak aztán a kapcsolatuk alatt leszoktak, szoval ez változhat. Persze gáz tudlenni, de pl kezdetben lehetne egy olyan dolog, hogy ha veled van akkor kevesebbet szívja. Az számomra mindenféleképp pozitív dolog az ahogy hozzád áll.
2022. aug. 18. 10:47
6/14 anonim válasza:
Hát ez nehéz kérdés...mert azért valljuk be ha valakit úgy fogadunk el hogy cigizik,később nem korrekt leszokást erőltetni.kérdező téged a dohányzás zavar vagy az hogy sokat cigizik?
2022. aug. 18. 11:19
7/14 anonim válasza:
A cigizés még önmagában még nem igénytelenség szerintem.
Nyilván jobb lenne, ha letenné. De ha ilyen + belső tulajdonságokkal rendelkezik, nem lenne akadály. Lehet, ő is leszokna, csak nincs aki motiválja.
2022. aug. 18. 12:23
8/14 anonim válasza:
„A cigizés még önmagában még nem igénytelenség szerintem.” Pedig az. Vagy inkább hülyeség. Aki nap mint nap árt a szervezetének, az egy hülye. Ilyen egyszerű.
2022. aug. 18. 23:39
9/14 anonim válasza:
A dohányzás nem igénytelenség kérdése .a dohányzás egy rossz káros szenvedély ami nagy hatással van az ember egészségére és valamilyen szinten az egyéniségére.persze vannak kellemetlen hatásai a dohányzó rá de némi igényesség fel ezt orvosolni lehet.én nem utasítok vissza csak azért valakit mert cigizik.pedig nem dohányzom.
2022. aug. 18. 23:46
10/14 anonim válasza:
Érdemes lehet egy esélyt adni a dolognak, de én közölném vele hogy zavar a cigizés, neki is csak jobb lenne ha nem csinálná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!