Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Fickó, aki tetszik nekem, csak annyit enged, hogy nyaljam a fenekét és a talpát felváltva. De jó sokáig, akar egy órán át, vagy tovább. Közben veri magának, en nem nyúlhatok a farkához.2022. aug. 10. 11:51
1/9 anonim válasza:
Te nem vagy a normális, hogy ilyen emberrel találkozgatsz.
2/9 anonim válasza:
Az a kérdés, neked mennyire jön ez így be. Ha neked jó, akkor normális. Ha neked bármiért kellemetlen, akkor nem normális.
3/9 A kérdező kommentje:
Hat nekem nem nagyon jo igy. Rendes, kölcsönös szexet szeretnek
2022. aug. 10. 12:59
4/9 anonim válasza:
#3: akkor nem normális. Keress mást.
5/9 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy szexpartnert keresel, nem nyalókát.
6/9 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ez egy kretén, te meg nem azt keresel. Lépj tovább.
7/9 anonim válasza:
Lett volna ilyenem egy sráccal.
Ugyan igy nem nyúlhattam hozzá. Mondom mivan?? Koptattam is.
Az ilyennek tuti van valami hiba a toronyba..
8/9 anonim válasza:
Hogy mennyi gyagyás majom van , akinek megtesznek persze mindent..
Aztán itt jön az értetlenkedés..
Le kell koptatni végleg és ennyi, nyalja magának mindenét az önző tahója.
9/9 anonim válasza:
Féreg mondja meztelen csigának, hogy nemnormális és undorító... Ezt üzenem itt mindenkinek, aki hátra van dőlve a székben, mert a saját szexualitását normálisnak képzelheti. Kívülről nézve semelyik szexualitás nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!