Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/homo srácok nektek mi a véleményetek az análba fistingről, öklözésről?
Sziasztok.
Én szeretek közel minden féle hasonlót nézni, egyszer volt barátnőmtől volt is benne részem, nagyon új élmény volt, viszont nagyon élvezhető. Előtte is érdekelt a dolog, de csak magam kedvére szórakoztam az erre a célra vett eszközökkel. Eddig életem első, remélhetőleg nem utolsó élménye volt. Pasival sosem voltam, nem is akartam sosem, mai napig nem érzek rá késztetést hogy ezt ilyen felállásban tegyem meg, ettől függetlenül tévedek olyan oldalakra, ahol ilyeneket találok, és izgalmi állapot függő, hogy meddig mennék el.
Aktívként sajnos sosem próbáltam, passzívként ez az egyetlen alkalom volt.
30/F
30/F
Mindenféle "anal destruction" játék a kedvencem, legyen az öklözés, kislabdák, plug stb. Heti 2-4 alkalommal szoktam "edzeni" hogy minél jobb legyek. Jelenleg ott tartok, hogy egy ököl gyakorlatilag azonnal bemegy.
Tévhittel ellentétben nem fogsz tőle "beszarni", perceken belül újra visszaáll a záróizom. Idővel szimplán könnyebben fogsz tágulni, ennyi🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!