Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok ti az ágyban férfinek érzitek magatokat, nőnek vagy egyik sem?
Férfi vagyok akkor is ha lüktet bennem a dákó.
Te szexuálisan kicsit transznak tűnsz de csak a merevedési gond nem normális orvosnál voltál vele?
Szexuálisan erősen transznak érzem magam. De van rendes merevedésem és bár passzív beállítottságú vagyok, azt élvezem igazán, de mégis képes vagyok aktív is lenni, megfelelő partnerrel kifejezetten élvezném is hogy ő élvezi. (Csak én érzem bonyolultnak ezt? :D )
Ha nem szexuális értelemben nézzük, akkor férfinak tartom magam. Külsőre nem gondolom magam femininnek, belsőre igen.
Azt kihagytam hogy nálam ez nem merevedési probléma hanem állapot egy enyhe genetikai-hormonális elváltozás miatt de amúgy egészséges vagyok.
Érdekes hogy belsőleg minek tartjuk magunkat én is feminin lelkű vagyok.
Férfi vagyok. De az ágyban pasival elsősorban nő. Azt szeretem ha nőineven szólit a pasi.
De ha vevőrá akkor megdugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!