Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy dughatta meg egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dughatta meg egy ilyen lezüllött alak?

Figyelt kérdés

Van egy régi barátom, passzív srác, világ életében párkapcsolat párti volt, egy 4 éves, meg egy 6 éves kapcsolata volt. Összesen 3 pasija volt, mert ezeken kívűl volt egy egyéjszakás kalandja.

Diplomás, sokat jótékonykodik, kedves, sportol, jól öltözik.

Néhány hónapja ért véget a 6 éves kapcsolata, regisztrált néhány oldalra, többek között Badoora is, mondtam neki, hogy oda felesleges, mert alja emberek vannak, de ennek ellenére tegnap elment egy sráccal onnan randira.

Mondta nekem, hogy merre mennek el, ha "bármi rossz dolog történne".

Egy ideje nem adott magáról életjelet, ezért elmentem arra, és legnagyobb megdöbbenésemre, egy cigány sráccal randizott, ránézésre az a munkanélküli cigány, és a barátom ott szopta az autóban, majd a motorháztetőre dőlve meg is dugta a cigány srác a barátomat.

Azt nem értem, hogy hogyan? Első randin eddig sosem feküdt le senkivel, ilyan alja emberekkel pedig soha nem ismerkedett, erre most egy megdugja egyből, mégis hogyan?

2022. aug. 6. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mi az, hogy hogyan? Szerintem gumi nélkül. Of corse.
2022. aug. 6. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Szóval a motorháztetőn történt - de valami eldugott helyen? Feltételezem, hogy igen, Te meg ott lapítottál a susnyásban, vagy ezt hogy kell elképzelni? :DD
2022. aug. 6. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
El tudom képzelni, hogy megviselte a szakítás- és még mindig nem dolgozta fel.
2022. aug. 6. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

A barátod sajnos ennyire tartja érdemesnek magát. Hasonló srácot én is ismerek,aki nagyon megdöbbentett,amikor megtudtam róla dolgokat.

Sokszor értelmes, kulturált emberek dobják oda magukat,ilyen aljadékoknak.És miért ? Mert valamiért azt hiszik,ezt érdemlik...ez pedig lelki probléma.

És bizony,sok ilyen van sajnos :(

Aki pedig szeretné, értékelné őket, azt észre sem veszik.

2022. aug. 6. 19:16
 5/7 everlight ***** válasza:
74%

Féltékeny vagy?

Attól hogy cigány valaki akkor biztos munkanélküli?

2022. aug. 6. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2022. aug. 7. 02:03
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Jaj ugyan már. Én is kétdiplomás példás állampolgár vagyok, nem szemetelek, külön kukám van a műanyagra, papírra, komposztra stb., köszönök a szomszédnak, ápolt vagyok, jól is nézek ki, ennek ellenére a nagyon kiborító, bűnöző kinézetű széttetovált pasik jönnek be, és el is várom, hogy jól megbsszanak és szájbahugyozzanak. A szexuális apetit teljesen független attól, hogy milyen ember vagy. 31f
2022. aug. 7. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!