Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak, titeket mi vonz egy passzívban? (alak, külső pl.)
Ha nem feminin, nagy fenek, ha szoros, ha nem vekony/twink de dagadt se, ha nem nagyon alacsony tehat 175+ (en 190 vagyok azert) , pl ha szoros a teste, karja az nagyon szexi
Szeretem ha sotet haju,szemu
Szep fog
Borosta
Egy szép gömbölyű popó,egy guszta szopós száj és ha fel is áll neki.
Ne legyen full passzív.
Engem speciel pont az ilyen femboy - vagy arra hajazó kategória izgat. Itt van két példa, lehet rosszul írtam le ezt a "stílust" vagy nem tudom, hogy mondjam.
shorturl.at/tETY1
shorturl.at/rOZ28
Egyelőre csak fantáziálok róla, mivel még így sráccal nem próbáltam nem vagyok biztos magamban.
Viszont gondolom pont azt a kategóriát "fogtam ki" ami valószínűleg 100-ból 1, ha.
Hogy mi vonz?
Igazából a testi adottságaik. Teljesen más kategória, mint egy női test, de azért mégse egy masculin férfias nagydarab akármi.
Tehát kis gyengédek, mégse olyan törékenyek. Meg ilyen kis fiús ártatlan a megjelenésük. Plusz már a tudat izgat, hogy neki is farka van aztán egy csomó olyan dolgot tudunk csinálni, amit egy nővel nem.
De furcsa, csak ők hoznak lázba, egy átlag / vagy mainstream értelembe vett csávó egyáltalán nem.
Na mindegy, valószínűleg egy jó darabig csak fantázia marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!