Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, találkoztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, találkoztatok már olyan jóképű fiúval aki kedves volt?

Figyelt kérdés

Nyilván létezik ez a kategória, nem arra akartam utalni, hogy a vonzó emberek kizárólag nagyképűek mert tudatában voltak a külső adottságaikkal.

Arra gondolok, hogy amikor találkoztál egy jóképű fiúval aki tényleg nem az átlaghoz tartozik külső alapján és ehhez hozzátartozik egy nem mindennapi belső is.

Tehát jóképű és valóban kedves, megértő, tudatában van a szépségével, de azt nem használja arra, hogy többnek mutassa vagy többnek tartsa magát mástól.

Ha találkoztál ilyen sráccal mi volt róla a véleményed? Milyen hatással volt rád?

2021. szept. 26. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kondiztam és jött egy nagyon helyes izmos ,olyan tornász külsejü fiu..aztan megkérdeztem mit hogyan edz és kedvesen valaszolt,,mosolygosan..aztan edzes utan felajanlottam hogy eviszem,ugyis arra megyek amerre busszal menne..aztan felvettem ismerösnek es haverok lettünk..ugy,hogy bnöje volt..es en mondtam neki meleg vagyok..de azt is mosolyohva fogadta,,semmi baja nem volt vele,es meg kajalni es moziba is mentünk..szal igyen,van jo külsejü kedves srac,,meg hetero is,,barcsak mindenki ilyen lenne
2021. szept. 26. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, van sok olyan aki jól néz ki és normális.

Pl. az osztályomban meg az évfolyamomban is vannak ilyenek, velem mindig normálisak.

Mondjuk el is várom, mivel én is az vagyok velük.

2021. szept. 26. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos !

Mikor akart tőlem valamit , még csajjal voltam,de olvadoztam Tőle folyamatosan! Pár hétre rá szakítottam miatta , s mikor felmentem hozzá, hogy vágjunk bele .. Ő volt foglalt.

2021. szept. 26. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Ez a kérdés időparadoxon.

Persze hogy létezel, mindíg kíván valaki csak neked pont ő nem kell valaki másra vágysz.

Ezért bunkónak tünsz annak akit nem kívánsz.

2021. szept. 26. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

igen, egy haverom pont ez a kategória, nagyon jóképű és nagyon kedves

eléggé bejön, vágja ezt is, mégis nagyon kedves

eccer remélem belemegy, hogy bekapjam neki :)

2021. szept. 26. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Olyannal találkoztam, aki nagyon jó kinézetű volt,helyes arcú,de lelkileg egy ijesztő alak, akit ezután messze elkerulnék, ha csak az utcán is meglátnám.

" nem minden a csomagolás ", régi szlogen,de nagy igazság...

2021. szept. 27. 04:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az egyik srácot a főiskolán ismertem meg, volt, hogy direkt egy szobát foglaltunk a koliban. Ő hetero, ma már két gyönyörű gyermeke van, egy eszméletlen kedves és barátságos srác. Másodszor is sikerült egy kondis bi sráccal taliznom és beszélgetnem egy kondis sráccal a romeoról. De köztünk sem egyikkel, sem másikkal nem volt semmi.
2021. okt. 3. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyen embereket. Sőt, ma is együtt dolgoztam egy táncos fiúval, aki helyes is, nagyon kedves, szép a mosolya... de van barátnője.
2021. nov. 29. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!