Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltem egy palival, hogy meglátogat és leszopom. Hogy lehet büdös farokkal eljönni?!
Egyszer nekem is volt egy ilyen élményem. Csoda jó pasi volt, mindenki odavolt érte.
Hát amikor arra került a sor hogy én csináljam neki, rendesen rosszul lettem. Elhajoltam onnan, abbahagytam, de hiába kérdezgette hogy mi történt mi a baj, nem mondhattam neki mégse hogy olyan katasztrófálisan büdös hogy elájulok. A szája sem volt jobb (romlott hús).
Zuhanyzás után volt.... Szerintem vannak reménytelen esetek. De az is lehet hogy valamilyen bakteriális fertőzése volt. Nem tudom.
Úgy hogy 22 voltam, fiatal és tapasztalatlan. Nem akartam elhinni.
Ma már más, 40 vagyok, és tudom hogy ami első alkalommal valamilyennek tűnik, az általában olyan később is.
"Úgy, hogy a magyar férfiak/fiúk jelentős része primitív barom, aki nem sokat ad a személyes higiéniára, a tisztaságra. Pl. figyeljétek meg, hogy mennyi olyan alakot látni az élelmiszerboltokban, akik a mosatlan kezeikkel fogják meg a kiflit, zsemlét, kakaós csigát, túrós táskát stb. és teszik zacskóba."
Ezt sajnos személyesen is tapasztalom. 32 éves vagyok és sok velem egykorú pasin látom, hogy marha igénytelen magukra. Némelyikük olyan, mintha a saját 60 éves öregapja lenne. Már látni valamiféle változást, a mostani 30-40-esek jóval igényesebbek, mint akik 20 évvel ezelőtt voltak ebben a korban, de sajnos még sokan nagyon igénytelenek. Én sem vagyok kigyúrt állat, de a higiénia nálam alap. Napi kétszer fürdöm, fogat mosok legalább 2-szer, büdös szájjal nem létezem. Nem cigizek és nem piálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!