Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltem egy palival, hogy meglátogat és leszopom. Hogy lehet büdös farokkal eljönni?!
Annyira kiábrándító.. pedig egy jó megjelenésű fiatal srác volt..
Én 28 vagyok
Büdös volt. Erős szagú. Rendesen még most is megfordul a gyomrom.. Nem olyan mint amit 1 napja nem ért víz..
Mondtam neki, hogy neharagudjon de nekem ez így nem ment. Felöltözött és elment.
Bocsi én heterokent válaszolok.
Találkozgattam egy férfivel, idősebb volt nálam egyébként...
Egyszer volt mosdatlan, tényleg büdös volt, az volt az utolsó találkozónk úgy megundorodtam tőle.
Aki annyiba nem néz, hogy alaposan zuhanyozzon mielőtt elkezd bármit velem, az menjen a francba.
Csak fiatal voltam, és nem volt merszem kiosztani. Ma már nem így csinálnám.
Nagyon sokan nem adnak az alaphigiénára. És mennyi embernek budos a szája. Fogat nem képesek mosni nem hogy fogselymet használjon. En fogmosas mellett fogselymet es szajvizet is használok néha.
A legrosszabb mikor a budosseget parfümmel kompenzálja valaki. Az csak rosszabb.
A túrós faroknál viszont kevés undoritobb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!