Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért attól kérnek segítséget,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért attól kérnek segítséget, akit eldobtak?

Figyelt kérdés

Ha valakit eldobnak Mr.Szupercsávó miatt, akkor miért ehhez az emberhez kell visszajönni siránkozni,panaszkodni?

Mert ugye Mr.Szuper erőszakos,köpköd,stb és már fél tőle? Miért attól kell segítséget kérni,annak fogadkozni, ígérgetni, akibe már a lábát törölte valaki?

Lehet,hogy rosszindulatú vagyok,de az exet elhajtottam,mikor a munkahelyem elé jött, hogy mentsem meg. Őt nem érdekelte,milyen bánatot okozott, most engem sem érdekel, mi lesz vele.

De ennyi önkritika nincs valakiben, ez nekem érthetetlen...Sosem kérnék segítséget általam megalázott embertől...

2022. aug. 6. 06:15
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Sajnos te sem vagy jobb. az egod akkora, hogy nem inkabb nem segitesz egy bajba jutott emberen.
2022. aug. 6. 06:25
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nagyobb a gyakszijuk talán.
2022. aug. 6. 06:44
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Mert tudja, hogy tökéletesek lábtörlő voltál, és reméli, még mindig az vagy.
2022. aug. 6. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Jól tetted

Le kell szarni az ilyet

Csak kihasznál téged

2022. aug. 6. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

mert te voltál az utolsó jó tapasztalata, amihez tudott kötődni

a döntésed helyes (kivétel, ha ténylegesen veszélyben van), csak nem mindegy milyen módon tudatod ezt vele

2022. aug. 6. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!