Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtöltek már heteró férfival/fiúval? Ha igen, hogy sikerült?
Nekem ma volt ilyen élményem életemben először, és magamon is meglepődtem, hogy mertem kezdeményezni és ennyire lazára vettem.
tl;rd: Azért elég ritka szerintem, hogy egy heteró férfi hagyja, hogy egy másik fiú tapogassa a testét és az izmait.
Egy 47 éves, családos, házas férfival beszélgettem ma egy ügy kapcsán, és először eléggé fárasztó volt, mert sokat beszélt, nem is nagyon figyeltem a külsejére. De aztán elkezdett feltűnni a csomagja a nadrágjában, amikor ült. Nem volt hú de nagy, inkább átlagos lehet szerintem, de azért feszült a nadrág ezért látszódott. Aztán az is feltűnt, hogy nagyon jó fizikuma van, és egész helyes az arca, bár kopaszodik. A beszélgetés végén felhoztam a témát, hogy esetleg kondizik-e, és igen, elmondta, hogy jár kondizni, sokat sportolt régebben és most is (fut, biciklizik). És ahh tényleg látszik, mert jó nagy mellizma van, vastag karja, combjai. Azért egy átlag férfi ennyi idősen nagyon nem így néz ki. A mellizmai, és a kemény mellbimbóin ragadt meg nagyon a szeme, a pólója feszült a testén. Elkezdtünk erről beszélgetni, ő nagyon belendült a mesélésbe ennek kapcsán. És felhoztam, hogy kockás hasra gyúr? Mutattam nekem milyen egy pillanatra, aztán ő is felhúzta a pólót, és ahh. Férfias, pont arányosan szőrös, szilárd felsőtest. És simán odanyúltam, megfogtam a hasát, megnyomtam hogy mennyire kemény, aztán megjegyzést tettem a nagy mellére is, és azt is megfogtam, megnyomtam kicsit, és simán hagyta. A végén a bicepszét feszítette be, azt is megfogtam kő kemény volt. És nem tűnt fel neki szerintem, hogy mennyit legeltettem rajta a szemem és egy másik fiú fogdossa a testét, az izmait. Eléggé ártatlan természete van szerintem, nem látott ebben rosszat, és alapból nem is szégyenlős szerintem, simán megmutatta az izmait, szinte kérni sem kellett, talán kicsit élvezte is a bókokat. A combjait is megmutatta, azt nem fogtam meg. Azért kicsit izgultam közben, gondolkodtam, mit mondjak még, mit tegyek, hogy kicsit intimebb helyzetbe kerüljek vele, hátha hajlandó lenne másra is, khm... De végül nem jutott eszembe semmi kreatív, nem említettem meg neki, hogy meleg vagyok, aztán elment haza.
Egy hetero férfi sem hagyja a leírt módon, hogy egy másik férfi így fogdossa.
Kamu kérdés.
Nem irodában történt a beszélgetés, hanem itthon. Először a nappaliban ültünk kanapén, aztán az étkező asztalnál. És nem ült be teljesen az asztalhoz, hogy ne lássak rá az ágyékára.
Nem kamu kérdés. Magam is meglepődtem, de hagyta, hogy egy kicsit megfogdossam az izmait. Biztos volt benne nemi hiúság, de inkább csak gondolta ezt rossznak, nem sejtette rólam, hogy meleg vagyok és "hátsó szándékaim" vannak vele. Vagyis, inkább elülső szandekaim lettek volna 😅
A "hivatalos" beszélgetésetek során kialakült benne egy szimpátia irántad, és utána már az izmairól, az edzésekről beszélgetve úgy volt vele, hogy az edzőteremben is megtörténhet egy ilyen beszélgetés, megtapogatás, így veled is meg lehet tenni.
Fogtok még találkozni? Ha igen, akkor esetleg léphetnél tovább is.
A család régi ismerőse, én csak most találkoztam vele először. Emiatt fél-hivatalos volt a beszélgetés inkább, meg ő amúgy sem az a karót nyelt, száraz típus szerintem. Szeretett beszélni és vigyorgott folyton. 😄
De utolsó igazad lehet.
Nem hinném, hogy még egy ilyen alkalmam lesz, hogy kettesben maradhatok vele. Bár ki tudja... De nem tudom, a tegnapi után hogy hozzam fel újra a "jéé te kondizol, wow nagyon jól nézel ki" témát, mert már elhasználtam ezt a lehetőséget 😅
Lehet folytatni.
Pl: Melyik terembe jársz? Milyen edzéstervvel? Te a mellizmodat (farpofáidat) szeretnéd fejleszteni, azt hogyan tudnád hatékonyan, látható eredménnyel.
Azt is elmondta, hogy hova jár, mennyiért, mire edz, hogyan kezdte el, stb. Azt is kérdezte, én mire szeretnék edzeni.
De hiába kérdezem meg ezeket, hogy tudnám újra kicsit megnyomkodni az izmait? Hogyan tudnám kideríteni, vajon benne lenne e többen? Izgatják e a fiatalabb fiúk is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!