Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnak ehhez a kívülállók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnak ehhez a kívülállók?

Figyelt kérdés
Külföldön élő meleg pár vagyunk. Már egy éve együtt vagyunk, együtt is élünk. A párom megkérte a kezem, és igent mondtam. Itt engedélyezett az azonos neműek házassága. A kérdésem az, hogy szerintetek a közösségi oldalra felrakjuk-e az eljegyzésünk, vagy sem? Vannak ismerőseink, akik egyikünkről sem tudják, hogy melegek vagyunk. Nem tudjuk, hogy a mi helyzetünkben illik-e kirakni az eljegyzésünket, majd a házasságkötésünket. Mit tanácsoltok?
2022. aug. 2. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ez engem is érdekel mert mi is el jegyeztük már egymást és majd a többi.
2022. aug. 2. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Gratulálok! Boldog emberek...

Én azt mondanám, ha egzisztenciális hátrány nem fenyeget (homofób munkahely, ahonnan kitehetnek), akkor bátran, büszkén!

2022. aug. 2. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Nincs olyan, hogy illik-e kirakni, az rakja ki aki akarja. Személy szerint engem egyáltalán nem érdekel, nem értem minek Facebookon ezt kirakni, aki számít ismerősöm úgyis megtudná tőlünk személyesen.

Számomra ez fölöslegesnek tűnik. De ha nektek fontos nyugodtan osszátok meg! Legfeljebb akinek nem tetszik nem lesz az ismerősötök többé és jobb is.

2022. aug. 2. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
98%

Nem látok semmi problémát abban, hogy kiraknád. Csak megosztod másokkal a boldogságodat. Akik pedig nem tudják, azok így jártak. De ilyen alapon később az esküvői képekkel is ugyan ez lenne a helyzet meg az egész házassággal. És ez szerintem nem olyan dolog amit titokban lehet tartani. Lehet hogy lesznek besavanyodott emberek, de azok mindenhol vannak.

Sok boldogságot! :)

2022. aug. 2. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt szívből gratulálok!

Másrészt persze! Páran nyilván nyivákolni fognak, de nehogy már amiatt a pár ember miatt ne oszthassátok meg életetek egyik legmeghatározóbb eseményét.

21/passzív

2022. aug. 3. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
7%
Tudatosság és intelligencia kérdése, hogy milyen adatokat szolgáltatsz ki a személyazonosságodból és az életedből. Ha átlag proli vagy, akkor lelked rajta, magasabb körökben gondolom nem veted meg a lábad ilyen hozáállás mellett...
2022. aug. 3. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha szereted az életedet kicsit nyíltabban élni a közösségi oldalakon amúgy is,oszd meg!:)) Kit érdekel,ha lesz,akinek nem tetszik? Nem kötelező nézni,meg különben is csak a saját rossz életüket vetítenék ki
2022. aug. 4. 17:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!