Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok biszex férfikkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Általánosságban, milyen személyiségek a biszexek? Megbízhatóak? Hosszú távú kapcsolatban milyenek?2022. júl. 30. 18:27
1/13 anonim válasza:
Általában csak szexre kellesz nekik. Ha komoly kapcsolatot keresel, ne közöttük próbáld megtalálni életed párját.
2/13 A kérdező kommentje:
Eddig akik biszexekkel voltak, mind azt mondták, hogy kétszínűek. Ezek szerint senki sem ajánlja őket.
2022. júl. 30. 18:43
3/13 anonim válasza:
Pont olyan különféle személyiségtípusok, mint a homoszexuálisok vagy heteroszexuálisok stb.
4/13 A kérdező kommentje:
3-as nem tudom, de nekem eddig csak rosszakat mondtak a biszexekről. Kétszínűek, kihasználósak, és gyávák. Érzelmileg meg manipulátorok, mert a nő is kell meg a férfi is, és nem tudnak de inkább nem akarnak elköteleződni senki mellett sem. Ja, meg hogy hülyítik a nőket-férfiakat is.
2022. júl. 30. 18:48
5/13 anonim válasza:
Hmm én biszex vagyok és a melegekről is hasonlókat hallottam, ki tud itt igazságot tenni.
Aztán lehet az ember személyiségét nem a szexualitása határozza meg.
6/13 anonim válasza:
Ja oké szóval, ez is csak egy általánisító, lehúzó kérdés, ahol csak az a lényeg hogy fikázzuk egymást...
(Komolyan kezdem azt hinni, hogy egy nagyon csalódott ember ír itt ki folyamatosan kb ugyanolyan kérdéseket a homiszexuális témakörben, mert totál egy kaptafára, egy fogalmazással mennek és a közös vonásuk hogy csak az a lényegük hogy szidjuk a biszexeket úgy általában.)
Most az segít, ha én meg elmondom, hogy én meg jó pár rendes, normális biszexet ismerek? Személyesen is, erről az oldalról is. Meg melegek között is ismerek, csapodár, felrekúró, megbízhatatlan, jó sokat.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem voltam még biszexszel, de egy régota nyomul rám. Elég fura fazon. Egyik nap udvarol, aztán napokig hanyagol. Nem volt még tapasztalatom biszexel. Én komoly kapcsolatot szeretnék.
2022. júl. 30. 19:10
8/13 anonim válasza:
Kérdező, ez a színész biszexuális volt, megismerkedett egy férfivel, akivel aztán 45 évig (a haláláig) élt párkapcsolatban: [link]
9/13 anonim válasza:
8-as vagyok. Róluk készült ez a fotó: [link]
10/13 anonim válasza:
Ezen a képen is ők voltak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!