Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok vajon tetszem neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki megtetszett de nem tudom, hogy tetszem e neki. Szerintem adott jeleket, viszont az is elképzelhető,hogy csak én színezem ki a dolgokat.

1. Sűrűn néz és figyel

2. Mondta, hogy van egy alakuló csaj neki. Erre rávágtam: Sok sikert. De azt mondta: áhh úgyse lesz belőle semmi.

3. Elég közel enged magához.

4. Mesél nekem a havejairól.

5. A lábfeje folyamatosan felém mutat.

De lehetséges, hogy csak azért látom ezeket jelnek, mert annak szeretném. Ti mit gondoltok?

2022. júl. 25. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincs semmi olyan, ami arra mutatna, hogy bejössz neki.

Korotok?

2022. júl. 25. 14:27
 2/11 A kérdező kommentje:
24 és 24
2022. júl. 25. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szeretnéd ezt látni, de ha nem tesz egyikőtök sem lépést, akkor nem is fog kiderülni.
2022. júl. 25. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég közel enged magához.

ez mit jelent?

2022. júl. 25. 14:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Beenged a személyes szférájába.

Milyen lépésre gondoltok ?

2022. júl. 25. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nekem sima barátságra utaló jelek. Semmi több. Főleg ha csajozik.

Helyedben én is utalgatnék bizonyos dolgokra, hogy kiderítsem van-e egyáltalán hajlama fiús dolgok felé.

2022. júl. 25. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Én megtettem az első lépést! Bejelöltem Facebookon 😅

Az igazat megvalva szerintem van benne hajlam de nincs kedvem célozgatni meg ilyenek.

2022. júl. 25. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
"Az igazat megvalva szerintem van benne hajlam" Vagy csak szeretnéd ha lenne. Ne csessz ki magaddal tesó, heterók után futni kár. És szerencsére vagyunk elegen hogy legyen kiből válogatni.
2022. júl. 25. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Fuu én sem vagyok nagy felszedem a pasikat típus, de az, hogy bejelölöd fb-on nem egy nagy első lépés. Sőt az kb semmi. A szomszédot is bejelölöd.

Plusz vannak emberek akiknél egy-egy érintés vagy a személyes térbe való beengedés kb semmi, mert közvetlenek. Számomra pl eleg alap dolog, hogy megérintem a barátaim, vagy közel állunk/ülünk. Van akinek meg egy mosoly is hatalmas lépés.

Mi nők amúgy hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egyszer rámosolygunk a pasira és tudja. Nem tudják ennyiből:D.

Nekem is sok idő volt mire leesett.

Ugyanakkor van AZ a mosoly, az OLYAN érintés (nem, nem mocskos dologra gondolok), ami elég egyértelmű.

Valakihez hozzá lehet érni barátiasan meg hozzá lehet érni úgy is, hogy tudja, hogy ebbe több van, de legalább megforduljon benne.

Mondok egy példát: nemrég elutaztam és bekerültem egy társaságba. Az egyik férfin már elég hamar észrevettem, hogy máshogy néz rám. Nem tudnám megmagyarázni vagy nagyon leírni, egyszerűen csak ott motoszkált bennem az az érzés, hogy másmilyen a tekintete mint a többieknek.

Nézett a távolból, valahogy mindig kerestük egymás tekintetét, ha találkozott abban "volt valami". Ezt lehet érezni.

2022. júl. 25. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2022. júl. 26. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!