Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én irigylem a hetero ferfiak lehetőségeit?
Én sosem gondolkoztam el azon, hogy milyen lenne egy lánnyal együtt lenni. Mindig is a srácokat tartottam vonzónak.
Én is képzeltem már el hogy lesznek gyerekeim, de aztán olyan időszak is volt, amikor úgy láttam jobbnak, hogy inkább ne legyen a jövőben.
Ez nem egyszerű kérdés, de pont azért, mert maga az élet sem egyszerű egy nem heteronak.
Itt most mindenkire értem, aki nem hetero.
Én is sokszor elgondolkoztam már azon, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ha hetero lennék, ugyanakkor viszont elképzelni sem tudom, hogy egy lánnyal boldog legyek.
Úgyhogy összességében én megbékéktem magammal és a helyzettel, de ettől még nem egyszerű.
Én sem voltam még senkivel, de keresgélek és próbálkozom, úgyhogy remélem, hogy majd én is ki tudok alakítani egy szép jövöt egy fiúval, akit szeretek és aki viszont szeret.
Igaz, egy évvel idősebb vagy nálam, de mégis kimondom. Még fiatal vagy, ha úgy érzed, hogy megéri kipróbálni lánnyal és izgat is a dolog, akkor hajrá! Viszont, ha egyáltalán nem tudod elképzelni magát az aktust vagy hogy te élveznéd, akkor talán nem érdemes magadra erőltetni.
Minden esetre azért sok sikert kívánok, bárhogy is lesz!:)
Element más irányba a beszélgetés de azért leírom az első gondolatom a kérdés után:
Elhiszem hogy nehéz ez egy heteronormatív társadalomban a sok homofob között.
De ahogy bi kíváncsikent belepillantottam abba, hogy ismerkednek a fiúk egymással, és beszélgettem pár emberrel, fogalmatok sincs arról, hogy a maga módján mennyivel nehezebb az ismerkedés, főleg egy (kicsit) önbizalomhiányos fiúnak. Egyenrangúak vagytok, mi viszont úgymond versenyzünk a nőkért. Egy átlag szórakozó helyen a pasik vagy ötször annyian vannak. Tinderen mikor fiut kerestem több matchem lett fél nap alatt mint lányokkal egy év alatt úgy, hogy előbbi esetben kint sem voltam az arcom pedig nem vagyok kigyúrva, pont az arcom az amit szeretek a külsőmön.
Van egy kollégád aki csaj, szép, és jófej? Láttad EGY sráccal beszélni? Csak figyelj, bőven rá fognak még jó sokan repülni, nem sokáig marad még szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!