Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem alkalmi, de nem is romantikus ismerkedésre hol lenne lehetőségem? (Barátok extrákkal)
A párommal úgy döntöttünk, hogy próbálunk kicsit kalandozni, de nem tudom merre menjek. Nekem alkalmi partnernél is kell az hogy beszélgessünk pár napot, beüljünk valahova, stb... Szóval csak úgy bárkivel nem megy
A háloszobánkba meg főleg nem akarok olyat beengedni akiről annyit tudok hogy a teste meg farka hogy néz ki.
Grindr-ön eddig csak kép meg név nélkül nézelődtem, szóval lehet nincs igazam, de ez a limitálás se tetszik (az előfizetés), nem is nagyon láttam a saját korosztályunkban sok embert (25 alatt), meg nem is láttam igényt arra amit akarnék
Érdekesen álltok ahhoz a szóhoz : párkapcsolat.A pár ugyanis két dolgot jelöl, nem kettő + akármennyit.
Egyébként azt megértem,hogy ismerkednél is,ez korrekt.Az nem korrekt,hogy amikor ezt a szándékot eldöntöttétek, akkor tény,de virtuálisan szembeköptétek egymást. Egyszer majd rájöttök erre, talán nem is olyan sokára.
Majd akkor, ha ismét társkeresőznötök kell,mert szétment a kapcsolat és magányosok lesztek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!