Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mennek fel idegenhez,ill...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek fel idegenhez,illetve miért hívtok fel idegent ?

Figyelt kérdés

Mostanában sokszor olvasni, hogy feljön valaki,aki problémát okoz illetve felmennek olyanhoz, aki gondot okoz,aki erőszakos,vagy többen vannak,stb.

Nem értem,miért kell felelőtlenül felmenni alig ismert emberhez,vagy lakásra hívni ilyet ?

Lehetne ebből komolyabb gond is,rablás, erőszak,stb. nem szólva arról, hogy zsarolható is lehet így valaki.

Ennyire hajt sok embert a farka? Egyszerűen nem értem.De azt sem, miért kell utána akkor itt panaszkodni ??

2022. júl. 18. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

Hol olvastad ezeket?

Azért megy fel az ember mert pl előtte beszélt vele, szimpinek tűnt, normálisnak. Kb 100 körül lehet a partnereim száma a koromból adódóan. Mégse volt SOHA egyszer se rossz tapasztalatom.

2022. júl. 18. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Te panaszkodsz épp :D
2022. júl. 18. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ógörög irodalomról beszélgetni mennek fel mi másért? 😅

A tréfát félretéve, kevés ilyen eset történik, de mivel mindenkiben van félsz ha 1000-ből egy esetben megtörténik akkor azt mindenki megjegyzi.

Tanács: ne egyből lakásra menj, hanem előtte semleges helyen találkozó és ha ott minden klappol na csak akkor vegyétek a lakás felé az irányt. Le tudod mérni annyi idő alatt ha jó emberismerő vagy hogy milyen másik ember, hajlamos lehet-e az erőszakos, követelőző viselkedésre.

2022. júl. 18. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én mindig mondom hogy olyan helyen tali ahol kamera rögzíti a talit és látni ki volt az ha baj van legyen még több bizonyíték...
2022. júl. 18. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg telszám csere alap. Ezek együtt működnek szerintem. Sose esett bajom.
2022. júl. 18. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Akkor nézzetek meg több kérdést mostanában.

Én pedig nem panaszkodom, nem megyek fel senkihez és én sem hívok senkit.Jelenleg nem is ismerkedem.

Mondjuk nem is alkalmizgatok,mint a többség.

2022. júl. 18. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 akkor meg nem értem az aggodalmad ha nem akarsz alkalmizni

#5 telszámcsere már találka előtt alap, át sem kezdem szervezni a napom amíg telón nem beszéltem a másik emberrel pár percet

2022. júl. 18. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akik könnyen adják magukat, azok így járnak. Heteró nőknél sem értem, hogyan képesek idegen, vagy alig ismert ferfival szexelni. Raadasul gumi nélkül is. Látom ez ugyanígy van bizonyos igénytelen melegeknél is. Igénytelenség alatt azt értem, hogy emberileg saját magukat alázzák meg, hogy egy idegennell is szexelnek. Aki ebbe bele megy, mit vár a másiktól? Kiéli rajta magát, úgy ahogy ő akarja, hiszen úgysem ismeri, mit számít neki a másik vágya. Elqrvult a világ.
2022. júl. 19. 15:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 8-as választ, már kezdtem azt hinni ,hogy nekem vannak konzervatív nézeteim.
2022. júl. 19. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. A te hozzáállásod a normális, csak az egyik birka megy a másik birka után. Az abnormális akarják mindenkivel elfogadtatni normálisnak, mert be akarnak illeszekedni egy erkölcstelen értékrendbe. Sebaj, majd idővel rájönnek arra, hogy más hülyeségeit utánozzák nulla önazonossággal.
2022. júl. 19. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!