Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farkú srácok ti passzívak vagytok?
Figyelt kérdés
14cm alattiakra gondolok. Vékonyak vagytok vagy azért kicsi mert husik vagytok?2022. júl. 18. 12:20
1/7 anonim válasza:
Nekem 6,5-7cm mereven. Kicsit husi vagyok 114kg 173cm
2/7 anonim válasza:
Nekem pici is, 6-7 centi és még nagyrészt el is nyeli a "husi" 😅️ Kb 150kg vagyok am
3/7 anonim válasza:
Engem izgat a vékony kisfarkú kombó. :)
4/7 anonim válasza:
En paromnak pici 9-10cm. Neha o is beteszi nekem. Vekony alkatu srac.
5/7 anonim válasza:
12 cm-es aktív vagyok, és vékony-atletikus alkatom van.
6/7 anonim válasza:
184 magas vagyok,90 kg és 12/4 méretű aktív.
Sosem volt gondom ebből....:)
Abból viszont igen, hogy nem alkalmizom.Társat pedig nehéz találni,ma mindenki csak ugrál ide-oda.
7/7 anonim válasza:
Nekem 11 cm, egyébként 178/74 vagyok. Alapvetően a passzív oldal áll közelebb hozzám, úgy érzem, de ebben annak is része vagy, hogy a méretorientált netes társkeresésben a kis méretből fakadó nem túl nagy önbizalmamnak köszönhetően kb esélytelennek tartottam magam arra, hogy bárkit érdekelnék aktívként. Pedig az aktív oldal is érdekel. Engem abszolút nem érdekel más mérete, kizárólag az ember és a kisugárzás a döntő, de nagyon nem egyszerű megbízható, korrekt társat találni, főleg ha az ember párkapcsolatot keres. Ahogy a 6-os írta, én is így vagyok: soha nem alkalmizom, nem az én világom. Úgyhogy addig is inkább egyedül vagyok. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!