Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácként felállna ha srác csinálja?
Figyelt kérdés
Olvasgattam ilyesmit és elgondolkoztam. Amennyiben hagynám hogy egy srác orálozzon akkor élvezném? Felállna? Vagyis ha próbára tenném magam egyértelműen kiderülne, hogy nem vagyok minimálisan bi se? Mert eskü elgondolkoztam egy tegnapi kérdés kapcsán ezen.2022. júl. 18. 09:15
21/26 A kérdező kommentje:
Érdekes story mind. Köszi hogy leírtátok.
2022. júl. 18. 10:05
22/26 anonim válasza:
24/26 anonim válasza:
Amikor magadnak csinálod, azt is srác csinálka
25/26 anonim válasza:
14-18 Én nem akarok semmibe sem bele menni, szimplán csak kérdeztem hogy aki majd komolyan gondolja vele az tudja mire számíthat.
26/26 anonim válasza:
Én bárki hetero fiatalt próbára tennék... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!