Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi a legvonzóbb dolog a férfi testben számotokra?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 02:38
2/16 anonim válasza:
A fenék, ha testet nézem.És az érzékiség, ha összességében az embert nézem /csók,ölelés,simogatás/.
3/16 Lacás1976 válasza:
Az egész test.... Persze a pénisz a herékkel egy igen vonzó rész rajta, de nem csak az a lényeg. Mellkas has fenék.....
4/16 anonim válasza:
Az ha feszes a teste és szépek a formái, de a mellkas a kedvencem.
6/16 anonim válasza:
a kicsi,kerek feszes egy marokban elférö popo.az a legszexibb nekem
8/16 anonim válasza:
Népszerűtlen leszek, de számomra a nagy szőrös puha pocak 🐻️
10/16 anonim válasza:
Az összkép fontos nekem. Ezt sok ember szerint túl nagy elvárás tőlem, de mégis találtam férfiakat az életben.
- Legyen ápolt: haj, arcszőrzet, szemöldök, körmök, sarok, testszőrzet (nincs vele bajom, amíg nem szőrősebb, mint egy majom), intim területet tartsa karban (heti 1 borotválás már bőven tökéletes), mosson fogat, fürödjön, ne legyen hónaljszaga és ne álljon a retek a faszánál. Ezek ha nincsenek meg, akkor én továbbállok.
- Foglalkozzon a testével: nem kell izomgyurinak lennie, de figyeljen oda a sportra, mert én is így teszek.
- Amire én nagyon figyelek ezen kívül: arc, mosoly, fenék.
- Természetesen a szép péniszt is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!