Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van rossz élményem BDSM terén?
Jah, persze. Ezen az oldalon a legtöbben nem is voltak ötnél több férfival, de kikötözött, megerőszakolt áldozatok hemzsegnek.
Csak azok szereznek rossz élményt BDSM terén, akik nem úgy űzik, ahogyan azt kellene. Ez aranyszabály, hogy nem csinálunk BDSM szeánszt olyannal, akivel még nem alakult ki a bizalom, nem hogy még olyannal, akit ezelőtt nem is ismertünk. Az egész BDSM világa a bizalomról szól, és ha pont a lényeget felejtitek ki belőle, akkor dől az egész, és irtó nagy traumák születhetnek belőle.
Visszatérve a kérdésre, nem, nekem még nem volt rossz élményem BDSM terén, mert én mindig nevetségesen sokat ügyelek arra, hogy a megfelelő partnerekkel csináljam, és előtte alakuljon ki az a különleges bizalmi kötelék a partneremmel. Illetve menekülő szó, menekülő jelzés, stb. És első játéknál, amikor még annyira nem ismeritek egymás testét nem kötünk be szájat. Legalább is ez nálam szintén egy alapszabály.
Ha nem ment még el tőle teljesen a kedved, akkor kérlek a jövőben legyél óvatosabb, és ne engedd azt egy vadidegennek, hogy teljesen korlátozza a mozgásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!