Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent az valamit ha egy srácnak mindig szexuális utalásai vannak felém?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor szexuális dolgokra célozgat, és nem tudom, hogy ezt csak velem csinálja e vagy ez teljesen normális nála és mindenkivel ezt csinálja. Ha mindenkivel ezt csinálja, akkor még ezt nem vettem észre, többnyire akkor mond ilyet amikor egyedül vagyok vele.2022. júl. 14. 22:51
1/11 anonim válasza:
De meleg egyáltalán? Vagy ezt nem tudod?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Csak annyit tudok, hogy volt már barátnője, de szerintem már tobb mint 1 és fél éve egyedül van.
2022. júl. 14. 22:59
3/11 anonim válasza:
Ezt te tudod csak megállapítani, milyenek az utalások, de pl hetero haverom azt mondja, akinek nincsenek meleg viccei, az meleg úgyh ő pl rengeteget viccelődik egy másik hetero fiúval, egymás seggére csapdosnak, "dugnálak", meg hasonlók. De ha ennél komolyabbnak érzed, akkor sanszos h biszex (vagy még nem tudja de ki szeretné próbálni). Én finoman megpróbálnék beszállni a flörtjeibe.
4/11 anonim válasza:
3. jó ötlet, viszonozni kellene a flörtölést
ha visszavonul, csak poénkodott
6/11 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyértelmű utalásokat tesz mint amit #3 írt. Ezek inkább burkolt utalások, amik jelenthetnek mást. A mindennapi beszédbe próbálja bele tenni őket.
2022. júl. 15. 12:42
7/11 anonim válasza:
Hát ha úgy látod hogy máshogy viselkedik egyedül mint társaságba az sztem egy jel.
Mármint ha társaságba poénkodsz ilyennel akkor elég nyíltan teszed és általában ilyenkor erős túlzások szoktak előjönni nem pedig enyhe utalások.
Ha pedig társaságba nincs , de ha vele vagy akkor gyenge utalások vannak akkor sztem az utalhat arra h bejössz neki
8/11 anonim válasza:
Először azt döntsd el, hogy téged ez zavar, vagy éppenhogy kedvedre van. ha zavar, jelezd ezt neki egyértelműen. Ha kedvedre van, te is ugrasd hasonló stílusban, szép lassan haladva az egyértelműség felé. És figyeld a reakcióját. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Biszex vagyok, zavarni nem zavar. Inkább fordítva sokszor nagyon is bejön nekem ez a játékos utalgatás. Viszont ezt a srácot már nagyon rég óta ismerem és nem tudom el e tudnék vele képzelni bármilyen más kapcsolatot annál ami jelenleg van nekünk.
2022. júl. 15. 16:44
10/11 anonim válasza:
És kérdező azt ő is tudja hogy neked bejönnek a fiúk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!