Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kell kimosni a seggét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kimosni a seggét anal előtt.? Van erről videó?

Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
2%
Írj privàtban elmondom hogy hogy kell
2022. júl. 12. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Van erre egy szilikonbol/muanyagbol keszult korte alakul eszkoz, ugy hivjak hogy "enema". En netrol rendeltem, de szexshopbol is tudsz venni :)

Na es ezt megtoltod csapnal langyos vizzel, aztan a csovenek a kezdetet bedugod a fenekedbe, es megnyomod a kortet, amivel igy beleengeded a vizet a vegbeledbe. Utana raulsz a vecere, es hat szepen "kinyomod" magadbol a vizet mintha kakilnal :D

Aztan ezt megcsinalod ujra es ujra, mindaddig amig a kijovo viz tiszta nem lesz :D

Ennyi, picit undi meg eloszor fura volt nekem is, de szep tiszta lett utana :)

Lattam olyan tippeket is, hogy zuhanycsovel meg stb, de oszinten szolva szamomra ez tunik a leghatekonyabb es higienikusabb modszernek :) 1-2 ezer forintert meg lehet venni ezt a kis eszkozt

Irj nyugodtan ha van meg barmit kerdesed :) 22L

2022. júl. 12. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2022. júl. 12. 19:06
 4/4 anonim válasza:
94%
Nagyon egyszerű, a zuhany fejet lecsavarod a slag ról, aztán a slag végét a lyukad hoz rakod szorosan, aztán el kezded magadba engedni a vizet 30másodpercig számolva, aztán a wc-n kiengeded és ezt csináld meg 2-3 szor vagy max 5 vagy több alkalommal garantáltan csilli villi tiszta a popó.
2022. júl. 13. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!