Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha tetszik egy videós?
Pörgetem a tiktokot és az egyik videós számomra nagyon helyes.
Mi a teendő?
Viszont hetero vagyok, de fiú a videós, de ha kiderülne anyu apu megőlne mert homofobok.
A "hetero vagyok" elég érdekes kijelentés ebben a kontextusban.
Üdv a világban, embereknek bejönnek a celebek meg influenszerek, majd elmúlik az érzés egy idő után.
Ha meg meleg vagy akkor egyszer úgy is ki fog derülni a dolog, csak ne függj a szülőktől akkor, mikor elmondod nekik/megtudják
Hát hetero az nem vagy, hanem max biszex, vagy meleg aki nem akarja a környezete orrára kötni. Két dolgot mondanék
1) Felejtsd el a tiktokereket, influencereket és hasonlókat, naponta kapnak egy csomó bepróbálkozást, totál felesleges tőlük bármit is remélni.
2) Válj le a szülőkről (anyagilag, önállósodás) és csak utána coming outolj.
Írhatsz neki privátot
300-400e Ft ért már szóba állnak az emberrel 1órára.
A szüleid nem véletlenül homofóbok, mindíg azok az emberek homofóbok akikiben ott a biszexualitás amit nem tudnak elfogadni magukban, te megörökölted mind a két részről.
Persze ez nem bizonyított, a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!