Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az Alterego meleg bár milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Alterego meleg bár milyen hely? Most fogok menni egy barátnőmmel életemben először

Figyelt kérdés
Mire számítsak? Mármint, le lehet ülni beszélgetni és inni egyet nyugodtan? Sokan szoktak lenni? A drag queen show akarjuk megnézni. Az milyen, és mikor szokott lenni? Tágas a hely? Én nem igazán szeretek táncolni. Kicsit izgulok

2022. júl. 8. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Normális, kulturált a közönség. Inkább pub jellegű + tánctér, nincsenek elszeparált boxok mint egy étteremben, de vannak asztalok ahova le tudtok ülni beszélgetni is akár.
2022. júl. 8. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
98%
Ez a kérdés engem is érdekel. Én is szeretnék menni, de én se tudok túl sok mindent, mert nem a városban lakok.
2022. júl. 8. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális hely volt amikor utoljára arra jártam, mondjuk ezeket a műsorokat kb. a hátam közepére kívántam.
2022. júl. 9. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudtam mire számítsak amikor először mentem.

Ugyan olyan mint egy normál szórakozóhely, csak szinte mindenki meleg. Nekem jó élmény volt, mindenki kedves volt és jófej, a személyzet is. A műsorról lemaradtam, mert jóval éjfél után értem oda, szóval arról nem tudok mit mondani.

2022. júl. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!