Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak, hogy bírja a feneketek a rendszeres anált?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 10:50
11/16 anonim válasza:
Aaww #10,de cukik vagytok,meghalok:D
12/16 -remete- válasza:
10 es köszönöm. Tovabbi jó egeszséget. Ismeretlenül is leakalappal előttetek.
13/16 anonim válasza:
#10 Ez nagyon aranyos. Én még ilyen sokáig tartó homoszexuális kapcsolatról még nem is hallottam. Aztán további boldog éveket!
14/16 anonim válasza:
A #10-es vagyok. Köszönjük szépen. Közben ömlesztve válaszolnék a privátokra (nem privátozok): nem hármasozunk, egyszer megtörtént kb 7 éve, együtt élünk, nem járunk félre, rohadtul nem unjuk egymást, munkában szerintem tudják, de nem reklámozom és nem akarunk gyerekeket, mert jobban szeretjük önmagunkat. Amúgy tök fura, hogy mindenki el van ájulva attól, hogy ilyen hosszú ideje együtt vagyunk. Jó, nyilván a 12 év rengeteg idő, némelyik hetero házasság se tart eddig, nem még 2 pasi kapcsolata, mindenesetre, tényleg kösz.
15/16 anonim válasza:
Szívesen. Én csak a boldog kapcsolatnak örülök, azt hogy gyereket nem akartok, ezt annyira
nem értem meg. De a ti döntésetek! Ja az jó ha nem vesztek be harmadikat. Tényleg ökörség lenne...
16/16 anonim válasza:
Pl én annyira idős nem vagyok, régi jó barátommal közel kerültünk egymáshoz, oda volt értem, bele mentünk a dolgokba, kb másfél évig ment, kb hetente 2 3 alkalommal találkoztunk, azt nem tudom kinek hogy reagál a záró izma stb, a srácnak jó nagy mérete van, nekem másfél év alatt, meg tágultam, akkoriban amikor volt akkor, igen csak oda kellet figyelni, tartásra záró izmom laza volt, jó ideje nincs, aktus, érzem hogy tágabb nekem, túlzott nagy méret miatt gondolom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!