Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívok, akiket napi rendsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívok, akiket napi rendszerességgel dugnak: mennyire tud a feneketek regenerálódni két szex között?

Figyelt kérdés

Nincs állandóan kitágulva a feneketek a rendszeres dugástól?

Nem érzitek állandóan azt, hogy dugva volt a feneketek?

Azért kérdezem, mert engem még csak párszor dugtak, de utána még volt, hogy egy jó napig éreztem, hogy megtörtént, szóval kellett idő, amíg visszaállt normális állapotba. Nálatok hogy van ez? Nem zavaró?

2020. júl. 11. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Soha nem fog kellene Stadalax, az már biztos.
2020. júl. 11. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Exem a másfél év alatt szinte minden nap megdugott, de sose volt gondom belőle.
2020. júl. 11. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Akit én rendszeresen dugok, annak nem kell vécére járnia, mert spontán lefossa a bokáját. De hát ilyen ez a popszakma.
2020. júl. 12. 02:53
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
61 évesen még olyan szűk vagyok,hogy nem egyszerű kissé nagyobb farokkal megdugni,pedig 14 éves koromtól rendszeresen dugva voltam.
2020. júl. 12. 09:25
 5/6 NNNándi ***** válasza:
96%
Anál után 10 perc és megint szűk vagyok. 14 éves korom óta ha nem igazi akkor mű pénisz heti minimum 3-4 alkalommal. Probléma nincs.
2022. júl. 8. 13:35
 6/6 -remete- ***** válasza:
100%
Nekem se volt sose gondom és nem is lesz.
2022. júl. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!