Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek meztelenül napozni?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de én nagyon szeretem a textil mentes napozást2022. júl. 7. 04:56
1/12 anonim válasza:
Igen, szoktam a hátsó kertben. Szerencsére van egy rész ahova senki se lát be az udvarba.
2/12 anonim válasza:
Igen, nemcsak napozni, úszni is. Jó foltmentesen lebarnulni + jó érzés meztelenül lenni. Felesleges a műszálas textildarab… csak társadalmi konvenciók miatt kell, ahol kell.
4/12 anonim válasza:
igen, úszni is. Ma reggel is voltam
5/12 anonim válasza:
Igen imadok es uszni is. Sajnos csak ritkan, nudista tengerparton van alkalmam.
6/12 anonim válasza:
Igen. Szeretek meztelenűl lenni, napozni, úszni, tevékenykedni.
7/12 anonim válasza:
Igen szoktam Othon a teraszon.
Mindíg figyeltem a drónokat,
Unokatesom tavaj mutatta az övét, utána rájöttem felesleges figyelni mert úgyse látom se hallom és még a fanszörszálam tövét is be tudná fotózni vele
De megosztani úgy se "lehet".
8/12 anonim válasza:
Amikor csak lehetőségem van rá, akkor azt mindig meztelenül teszem !
Sajnos csak kevés olyan legális hely van ahol ezt tehetem, így többnyire a fürdők, strandok napozóit használom. Néha naturista strand.
9/12 anonim válasza:
Igen, hogy ne maradjon rajtam a bikini nyoma
10/12 anonim válasza:
Igen szeretek. Ahogy strandolni, fürdeni, sportolni is így szeretek. Más kérdés hogy mire van lehetőség...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!