Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál irigykedni azokra akiknek nagyobb a pénisze?
Figyelt kérdés
Aktív srácok ti irigylitek a nagyobb méretű srácokat? Nekem 16cm de én pl irigylem őket. Ahogy azokat is akik sokat élveznek.2022. júl. 3. 13:57
21/26 anonim válasza:
Attól még, hogy ez a véleményed, nem feltétlen lesz igaz :)
22/26 anonim válasza:
#21 Ahogy a tiéd se. Én kiállok a véleményem mellett. :)
23/26 anonim válasza:
Én bevezetném azt a szabályt hogy akiknek nagyobb mint 17 centi azoknak mind vágják le a farkukat.
24/26 anonim válasza:
Haha akkor milyen szerencse hogy nem nőtt tovább :DD
25/26 anonim válasza:
Számomra főként esztétikai értékkel bír, főleg, ha a használója is alfa. Olykor elképzelem, hogy milyen lenne, ha lenyomná a torkomon, megcsapkodná vele az arcom, kardoznánk vele, esetleg magáévá tenne... :P Az enyém sem a leghosszabb, 16-17 cm, de annyira vastag, ami kárpótol érte - mindenki szeretni szokta. Én valahogy mindig jóban voltam a farkammal, úgymond szeretem őt és szerintem fontos is, hogy szeressük, mert így lehet igazán jól használni! :)
26/26 anonim válasza:
Én irigylem ha egy pasinak nagyobb van. Az enyém 14 cm, és kicsinek érzem. Legjobban azokat a pasikat irigylem akiknek 17-18 cm. Az a legjobb méret. Felette már túl nagy. 16 centivel is ki lennék békülve, de az még nem az igazi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!