Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál irigykedni azokra akiknek nagyobb a pénisze?
16/4 es van nekem es teljesen elvagyok vele.
Nem izgat a nagy penisz.
Sot, inkabb az enyimnel kissebb mert azzal jo lenne ha megdugnak a fenekem.
Van egy kollegam aki nalam 15 evvel fiatalabb es 1 centivel hosszabb es vastagabb a farka de nem engednem magamba.
Igy marad a rendszeres egymasnak kiveres, cumi.
Csak az a baj o 3 perc alatt elmegy.
Engem viszont cumizik fel oran at.😂
Nekem 14 cm. Szeretném ha 2-3 centivel nagyobb lenne.
Szívesen kipróbáknék egy nagy méretet, mennyire bírnám.
17 centinél nagyobb még nem volt bennem.
36f
#14. Dehogyis nem mindegy, hiszen a prosztata is és 5-10 cm belül található a nyilastól számítva. :) Onnantól pedig már minden csak az extra vonzalmon múlik, amit a másik iránt érez az ember. :)
Túl nagy méretű elméletben fájhat, és akkor tényleg nem mindegy, de ha ügyesek a felek, akkor pont annyira tágul a végbél, amekkora farkat be akar fogadni, legyen az 10 cm és vékony, vagy 20 cm és vastag.
Szóval tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy nem számít a méret, ha arra mindkét fél, minden téren felkészült. :)
#16os
Nem lehet így általánosítani. Ez egyébként nem feltétlen igaz. Semmit sem befolyásol ez, hogy kinek mekkora. Maximum azt lehet mondani, hogy aki azt "hírdeti"/dicsekszik, hogy neki milyen nagy, azokra igaz többnyire, amit írtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!