Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktál irigykedni azokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál irigykedni azokra akiknek nagyobb a pénisze?

Figyelt kérdés
Aktív srácok ti irigylitek a nagyobb méretű srácokat? Nekem 16cm de én pl irigylem őket. Ahogy azokat is akik sokat élveznek.
2022. júl. 3. 13:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

16/4 es van nekem es teljesen elvagyok vele.

Nem izgat a nagy penisz.

Sot, inkabb az enyimnel kissebb mert azzal jo lenne ha megdugnak a fenekem.

Van egy kollegam aki nalam 15 evvel fiatalabb es 1 centivel hosszabb es vastagabb a farka de nem engednem magamba.

Igy marad a rendszeres egymasnak kiveres, cumi.

Csak az a baj o 3 perc alatt elmegy.

Engem viszont cumizik fel oran at.😂

2022. júl. 4. 11:42
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 14 cm. Szeretném ha 2-3 centivel nagyobb lenne.

Szívesen kipróbáknék egy nagy méretet, mennyire bírnám.

17 centinél nagyobb még nem volt bennem.

36f

2022. júl. 4. 13:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem, és nagyon furcsállom, hogy ha valakinek ez számít. Jó, ne legyen extrém kicsi, de bizonyos határok között nem mindegy, mekkora?
2022. júl. 5. 18:09
 14/26 anonim ***** válasza:
54%
#13 Sajnos pedig nem mindegy
2022. júl. 6. 00:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#14. Dehogyis nem mindegy, hiszen a prosztata is és 5-10 cm belül található a nyilastól számítva. :) Onnantól pedig már minden csak az extra vonzalmon múlik, amit a másik iránt érez az ember. :)

Túl nagy méretű elméletben fájhat, és akkor tényleg nem mindegy, de ha ügyesek a felek, akkor pont annyira tágul a végbél, amekkora farkat be akar fogadni, legyen az 10 cm és vékony, vagy 20 cm és vastag.

Szóval tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy nem számít a méret, ha arra mindkét fél, minden téren felkészült. :)

2022. júl. 7. 00:17
 16/26 anonim ***** válasza:
63%
Akiknek 16 centitől nagyobb a péniszük azok általában nagyon buta, értelmetlen, és primitív emberek. Én inkább sajnalom őket. Az ágyban is rosszabbul teljesítenek a statisztikák szerint.
2022. júl. 9. 14:14
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

#16os

Nem lehet így általánosítani. Ez egyébként nem feltétlen igaz. Semmit sem befolyásol ez, hogy kinek mekkora. Maximum azt lehet mondani, hogy aki azt "hírdeti"/dicsekszik, hogy neki milyen nagy, azokra igaz többnyire, amit írtál.

2022. júl. 9. 14:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#17 Vannak kivételek, de ahogy én észrevettem 5-ből 4 férfi szeret ezzel dicsekedni, még úgy is hogy senki nem kérdezi őket, vagy beszél erről. Azt gondolják ettől nagy jampik, pedig egyáltalán nem.
2022. júl. 9. 14:25
 19/26 anonim ***** válasza:
87%
De mégsem tudod akkor, hogy mennyi ilyen mérettel rendelkező ember közül vannak azok, akik felvágnak. Mert akik meg nem vágnak fel ezzel, sokaknak azt sem lehet tudni, hogy nekik mekkora. Ez maximum találgatás a részedről.
2022. júl. 9. 15:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ismerek olyat is akinek nagy, és mégse vágott fel vele. A többség viszont egy arrogáns, beképzelt majom. Ez az igazság.
2022. júl. 9. 15:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!