Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tinderen tényleg minden pali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen tényleg minden pali egyetemista, vagy egyetemet végzett?

Figyelt kérdés
vagy nagyrészük szakmunkás, vagy bármimás, csak kiraknak egy random egyetemet hátha úgy kapósabbak?

2022. júl. 2. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Nagyrészük az
Nagyrészük nem az
Annyi közük van az egyetemhez, hogy egyszer elsétáltak mellette
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenfele ember van tinderen. Pont ugy, ahogy a valosagban is...
2022. júl. 2. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez attól függ, hogy hol, és milyen korosztályban keresgélsz.
2022. júl. 2. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Annyira egyetemista mindegyik, mint ahogy itt mindenkinek 20 centi felett van a farka.
2022. júl. 2. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyi, hogy akik egyetemet végzettek azok elfogadóbb környezetben élnek és így sokkal több ember fel meri vállalni magát.

Viszont a melegség nem válogat, szakmunkás és 8 általánost végzettnek is ugyan akkora esélye van arra hogy meleg lesz mint bárki másnak.

2022. júl. 2. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A melegek közt több az értelmiségi.
2022. júl. 2. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom. Habár az értelmességnek szerintem (sajna) nincs sok köze ahhoz, hogy valaki szakmunkás vagy egyetemet végzett. Max ha azt nézem, hogy mennyit keres és ez alapján keresek társat (de még úgy se teljesen egyértelmű).

Én most járok egyetemre, de sokan a tanár levelét nem képesek értelmezni (pl. hogyan, milyen formában lesz egy vizsga és melyik teremben). Aztán ugyanúgy átmennek. Szóval van egy íve ennek az egésznek.

2022. júl. 2. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, nem kértem be a tinderezők diplomáit.
2022. júl. 2. 15:33
 8/10 A kérdező kommentje:

18-27 év közöttrevan belőve a korhatárom.

2022. júl. 2. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság sok fiatal végez egyetemet, nem hiszem hogy kamuból raknák ki a tinder profilunkba.
2022. júl. 2. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért lenne ilyen hihetetlen egyébként? Én ismerek több srácot tinderről, mindegyik ténylegesen az adott egyetemen tanul/végzett. Saját szaktársakat, egyetemünkről tanárokat, ismerősöket is láttam már hát ott is evidens hogy nem poénból írták ki, hanem oda jártak. Bár bennem fel sem merült eddig, hogy bárkinél ne így lenne. Főleg ha valaki tartósabb kapcsolatot keres, akkor nem értem mi értelme lenne hazudni róla. Úgyis kiderül, hogy nem úgy van. Nem olyan könnyű ám úgy folyékonyan hazudni valamiről, hogy ne legyen gyanús. Én egyszer randiztam egy olyan külföldi sráccal aki végülis azt akarta rejtegetni, hogy ki is ő valójában és honnan származik. Állítása szerint Romániából jött, de mindig nagyon sablonos válaszokat adott amikor kérdeztem a helyi dolgokról, erőltetett félresikerült british english akcentussal beszélt, gondolom hogy fedje az eredetit, állítólag Sergionak hívták holott a sztenderd román változat Sergiu amikor visszakérdeztem hogy ez a forma nem túl tipikus ugye? akkor nem is értette. Mondom itt valami bűzlik, felhívott magához de mondtam hogy nem. Pár héttel később egy barátomnak meg Marcinként mutatkozott be (ami lengyeleknél gyakori). Na mondom jó volt a megérzésem. Tehát a legtöbb embernek kár ilyeneket kitalálni mert úgyis lebukik, ez a srác is akaratlanul elárulta magát pedig az volt a benyomásom róla hogy amúgy elég intelligens és tényleg sok nyelven beszélt folyékonyan.

A legtöbb embernél szerintem nyugodtan elhihető, és nincs benne semmi meglepő hogy egyetemet végzett. Az adott korosztályban tudtommal hivatalos adatok szerint is az emberek kb. harmada diplomás. Bár nekem is volt már olyan érzésem, hogy tinderen felülreprezentáltak. Szerintem ennek inkább ahhoz van köze, hogy talán ez a legcivilizáltabb app ahol majdnem mindenkinek van képe mert anélkül nem lehet érvényesülni, nincsenek kéretlen üzenetek, nem lehet random xxx képeket küldözgetni ezért egyszerűen ezt a felületet preferálják.

2022. júl. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!