Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány alkalom telt el, mire kimondtátok, hogy együtt vagytok kapcsolatban?
Szerencsém volt, mert két kapcsolatom is vakrandi volt és úgy búcsúztunk el aznap már egymástól,hogy páromnak tekintettük egymást.Több éves, együtt élős kapcsolatok lettek mindkettőből.
Aztán a befejezés már nem volt ilyen szerencsés,de ilyen az élet...
Nekem 3 kapcsolatom volt, a 2. kapcsolat előtt volt egyébként egy alkalmi együttlét.
Kb. Mindharomnal biztos voltam egy hét után hogy hosszabb távú lesz.
A befejezés minden esetben szomorú volt.
Ez engem is érdekelne. Eddig a 3-4. randi után már megbeszéltük, hogy akkor együtt vagyunk, viszont nem is végződtek jól, elég hamar vége is lett azoknak.
Azthiszem ezért van hogy még ha jól is kijövök a másik féllel, és volt már több randi, már nem igazán merek rákérdezni hogy akkor együtt vagyunk e, vagy egyáltalán kezdeményezni szex terén. Talán azért nem merek rákérdezni a kapcsolatos dologra, mert még bennem van az, hogy vajon mi van ha még ismerkedik másokkal. Többször megcsaltak, szerintem ezért vagyok már bizonytalan ezzel kapcsolatban.
Sajnálatos,hogy szomorúan végződnek a kapcsolatok és sokan a megcsalások miatt bizonytalanokká válnak...
De megértem őket !
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!