Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feldugtam, egy banánt análisan és élveztem, akkor meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Soha, nem volt még kapcsolatom.
Pasi 40, biztonság technikai szakértő
2022. júl. 1. 03:35
1/9 anonim válasza:
A hetero pasik is tudják élvezni ha a prosztatájukat izgatják, szóval ez nem jelent semmit.
Ha szexuálisan a férfiak izgatnak fel, akkor meleg vagy. Ha a nők, akkor hetero, ha mind a két nem, akkor biszexuális.
Bár eléggé az jön le a kérdésedből hogy ez kamu.
2/9 anonim válasza:
A banánt nem tudod feldugni análisan… ennyit erről.
3/9 anonim válasza:
A testi örömérzéseket a természet alkotta meg.
4/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha a banán is férfi volt.
Egyébként ez nem HOMO-, hanem BANÁNszexualitás.
5/9 anonim válasza:
Egy banánt? Jeez.
Amúgy nem hiszem, igazából minden férfi élvezi ha a prosztatáját izgatják, az más kérdés hogy ez egy tabu dolog hetero férfiaknál merthogy akkor egyből melegek lesznek.
Ha nem izgat szexuálisan egy férfi/férfi nemiszerv csak élvezed a prosztatád stimulálását attól szerintem nem leszel meleg
6/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem jelent semmit. Ha meleg vagy, akkor a pasik izgatnak fel, ha hetero, akkor a nők. A banánoknak pedig nincs nemük.
7/9 anonim válasza:
Hetero vagyok mégis nagyon tudom élvezni a prosztata masszázst. Sokkal nagyobbat élvezek tőle. Hogy ettől meleg lennék? Hát nem érzem magam annak 😅
9/9 anonim válasza:
Azért 40 évesen illene tudnod ezeket a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!