Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az lmbt embereknek nagyobb eséllyel van valami mentális betegségük?
Mert nem tudnak (vagy akarnak?) beilleszkedni sehová.
Milyen meglepő...
Szerintem mert nem fogadják el magukat. Persze azt mondják te meg én fogadjuk el őket.
De valójában látszik a frusztrációjuk, az hogy nem szeretik magukat és ezért pótcselekvésekbe fognak.
Már gyerekkorban kezdődik a kirekesztés.
Ha szegény,nagycsaládos helyre születsz még nagyobb a rizikófaktor.
Szülők is sokszor defektesek,Magyarországon rengeteg felnőtt óvodás nevel gyereket,akikből idővel jó eséllyel alkesz lesz.
Szocializmusban elbutult a társadalom,ma meg pont a másik véglet,kizsákmánylás,a szülőknek nincs idejük.
Nem tudom, hogy ennek van-e tudományos statisztikai bizonyítéka, de úgy gondolom, hogy mondjuk Magyarországon egy ilyen felmérés azt az eredményt adná, amit a kérdező leírt.
Sajnos nagyon sokan állnak olyan kirekesztően, lenézően, elítélően stb. azokhoz az emberekhez, akik nem férnek bele a világlátásukba, amitől bármilyen szexuális beállítottságú embernek megromlana a mentális egészsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!