Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopásnál illik jelezni hogy nemsokára elsülök, vagy mehet szó nelkül az élvezet?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 12:22
11/20 anonim válasza:
Nekem is szoktak szólni pedig mindig megbeszéljük hogy jöhet a számba. Szerintem aranyos. Főleg hogy az esetek 90 százalékában úgy érzem mikor élvez el ha nem szólna akkor is tudnám.
12/20 anonim válasza:
Lehet hogy meleg leszek... Bu*it hamarabb találok 5 perc alatt.. Nőt 8 éve nem találok... Aki akar velem lenni szóljon! Vevő vagyok rá.
13/20 anonim válasza:
12es: gondolom, azért nem találsz 8 éve, mert magadhoz képest túl magas az igényszinted...
14/20 anonim válasza:
12es: valami kivénhedt szatírt tuti találsz, de innen megmondom, magára valamit adó bvzi szóba nem állna veled.
15/20 anonim válasza:
Párom is szól elötte.De az sem zavarna ha nem tenné.Mondjuk ez ember függő.Van aki hallani se akar a szopásról én szeretem csinálni.Jó érzés hogy páromnak jó.
16/20 anonim válasza:
Én szeretem csinálni, sok apró jele van annak hogy ki mikor fog élvezni, de aranyos ha szól.
17/20 anonim válasza:
Én mindig megbeszelem, hogy szóljon. Nem szeretem az ízét :D
18/20 anonim válasza:
Én csak csinálom szopom és meglepetés amikor elsul de sokat 😏😏
19/20 anonim válasza:
mindenféleképpen jelezni szoktuk a párommal ha jön!nem szeretjük ha veszendőbe megy a finom g..ci! utána tisztára nyaljuk egy más szerszámát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!