Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van rajtam kívül olyan meleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan meleg, aki szinte teljesen bezárkózva él?

Figyelt kérdés

Van erre a fajta életmódra egy japán eredetű szó: hikikomori.

(Aki nem ismerné a szó jelentését: [link] )

Nálam annyi az eltérés a hikikomori életmódtól, hogy dolgozni eljárok, de ezen kívül más szociális kapcsolatom nincsen, a szabadidőmet a lakásomban töltöm. Nem utazom, nem járok közösségbe, baráti társaságba stb. Bevásárolni is általában hetente csak egyszer járok. Családomból is csak anyummal tartom a kapcsolatot, általában nála vagy étteremben ebédelek. Szóval egy átlagos hétköznapom abból áll, hogy reggel beülök az autómba, elmegyek dolgozni, közben ebédelek, majd hazajövök. Nyaralni sem voltam évek óta, pedig anyagilag megengedhetném magamnak. Volt párkapcsolatom is, utoljára 8 évvel ezelőtt.

Kezdetben nagyon szerettem volna párkapcsolatot, ugyanakkor mostanában egyre inkább azt érzem, hogy még ha találnék is egy számomra vonzó férfit, a közös életvitel inkább zavarna engem, mivel veszélyeztetné az évek alatt kialakított komfortzónámat, vagyis nem érzem rossznak ezt a bezárkózott életmódot.

Más is van így ezzel?

35/F

2022. jún. 26. 19:21
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban jól érzem magam, szabadidőmben itthon vagyok, Youtube-videókat nézek, böngészek az interneten, szóval sohasem unatkozom. Ugyanakkor attól tényleg félek egy kicsit, hogy "elpazarlom az életemet".
2022. jún. 26. 21:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez az érzés jogos....annyi mindent kihagysz.....amit később bepótolni már nem tudsz.hidd el.én 35éves köröm körűl fogadtam el magam.....és már akkor megállapítottam hogy sokmindenből kimaradtam.Azóta sem sikerült bepótolni dolgokat.Ma már saját magam hibáztatom hogy mekkora barom voltam,hogy kételkedtem magamban,érzésekben,hogy megelégedtem az akkori magányos percekkel.....
2022. jún. 26. 21:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát az biztos, hogy nehéz egyedül. Beszélgetni, barátkozni valakivel kellene. De tudom én is ilyen vagyok. Csak a meló meg itthon néha bevásárlás.

De lehet egy kapcsolatban is magányos a pár egyik akár mindkét tagja.

Valakivel tudsz azért beszélgetni?

2022. jún. 26. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hasonló nekem is, bár ennél azért kicsit több a szociális interakcióm, de igazából nagyrészt dolgozom vagy itthon ülök én is. Egy jó barátom van de ő külföldön él már, így nagyon ritkán tudunk csak találkozni.

Párkapcsolat jó lenne már, nekem is 8 éve nem volt semmi (néha alkalmi, de elég ritkán), én is azt érzem hogy kifutok az időből sajnos :/

32/F

2022. jún. 26. 23:10
 15/27 anonim ***** válasza:
57%
Egy pszichológus hasznos lehetne. Mert nagyon bezársz és fiatal vagy még. Nagyon nem jó ez. Idős korban kire számíthatsz így majd? Amúgy is az életet ÉLVEZNI kell! Amúgy a pszichológus már csak azért is érdekes lenne, mert kicsit más szemszögből is láthatsz dolgokat. Kívánom, hogy szánd rá magad és sikerüljön visszatérni a régi életedbe ahol nyaraltál, ismerkedtél, stb. Sajnálni fogod 50 évesen ha ezt most nem teszed meg... Szerintem. Én remélem, hogy megléped. Szurkolok.
2022. jún. 26. 23:39
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy olvasom,sok harmincas lehúzza a rolót.Nem jó ám savanyodni otthon, mert az élet elmegy és nem érdekli mi lesz veletek.

De ti tudjátok...

2022. jún. 27. 04:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló.

Igazából,ha csórónak születsz ez vár rád..

Edzek,sorozatokat nézek.

Így éltem már tizenévesen is.

Buli,nyaralás nem érdekelt soha..

34/f

2022. jún. 27. 07:33
 18/27 StevenUp ***** válasza:
96%

ma 07:33

Én is csórónak születtem. 17 18 éves koromig nekem se volt sok lehetőségem. Aztán munkahelyen haverkodtam részt vettem közös dolgokban, kirándultam míg végül lett barátnőm akivel közösen szerveztünk programokat.

Az hogy csóró az ember nem mentség. Ha nincs igénye változni akkor nem is fog. És ez nem pénz kérdése

2022. jún. 27. 09:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy élek. Reggel felkelek, leviszem a kutyát, elmegyek dolgozni, este hazaérek megint leviszem a kutyát, és alszom. Barátaim haverjaim, párkapcsolatom nincs. Szüleimhez havonta 1x lemegyek egy délutánra, és ennyi.

22F

2022. jún. 27. 09:30
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

Ez igaz.

Ha nyernék a lottón se lenne más.

Csóróként viszont korlátoltak a lehetőségek.

Azért meg nem fogok nyomorogni,hogy nyaraljak.

Akinek nem más termeli a hasznot,dolgozik,örül,ha él,fekszik.

2022. jún. 27. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!