Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben ?
Ismerkedem egy huszonéves sráccal,aki nagyon kulturált,udvarias benyomást tett rám azonnal, ezen kívül jóképű és ápolt is nagyon.
Testiség még nem volt , csak csók és ölelés.Viszont egy véletlen lebuktatta azzal, hogy amikor munkára hivatkozva nem ért rá találkozni, akkor igazából egy öreg férfi lakásán volt,ahol pénzért " kedveskedett neki".
Mikor aztán rákérdeztem, elmondta,hogy nehéz anyagi helyzet miatt kénytelen volt így pénzhez jutni....két éve folyamatosan csinálja,és perverz és egyéb dolgokban is részt vett.De azt mondja, ő ekkor kikapcsol és nem lát mást,csak üzletet.
Szóval, nem tagadta ezt de láthatóan megijedt,hogy rájöttem. Nekem viszont ez olyan volt mintha pofán rúgtak volna és két napja részemről nincs kommunikáció. Valahogy nem vagyok képes így találkozni vele.Nem tehetek róla, nekem ez undorító,főleg az,hogy ha nem bukik le,akkor folytatta volna, ki tudja meddig.
Most írogat, hogy hiányzom, meg beszéljünk...de nekem semmi kedvem semmihez sem, nemhogy találkozni.
Óriási csalódás,mert elsőre nagy szimpátia volt köztünk :(
Utálom magamat,hogy ilyen szituba kerültem és utálom a véneket is, akik ennyire visszaélnek a pénzükkel, és a fiatalokkal ezt csinálják.
Köszönöm előre is a véleményeket...
Ne haragudj, de te is leszel öreg. Én is. Nem tudhatod, hogy akkor fogsz-e fizetni. Plusz azt se hogy mit mondott nekik. Nem hiszem, hogy ha nem akarna véneket (ahogy te írod) kiszolgálni szexuálisan akkor nem tenné. Lehet menni Tescoba meg sok helyre dolgozni. Kukás autón 450 nettó...
Szóval ő csak lusta volt erre és választotta ezt. Ennyi. De nehogy már azt írjuk le aki fizetett. Nem ő döntött úgy hogy a kora miatt nem kell fiataloknak és nem ő kényszerítette bele a másikat abba hogy pénzért megtegye, hanem maga döntött így. Szerintem ezt azért tegyük rendbe.
Amúgy simán lehet neki csak üzlet. Egy ilyet elmondani nehéz lehet. Valóban nem volt őszinte. Ha nem tudod elfogadni is érthető. Azonban hidd el, hogy ő is érző lény és tényleg lehet komolyan gondolta és azért nem mondta még el mert nem volt itt az ideje. Bár az engem érdekel hogyan lehet erre véletlen rájönni. Nagyon érdekelne hogy tudsz véletlen rájönni erre.
Hogy mit tennék? Neked még kérdés?
Tök mindegy ilyen szempontból, hogy pénzért csinálja, vagy sem. De nem akarnék randizni olyannal, aki randi után megy, és mással szexel. Neked ezt beveszi a gyomrod? Mert nekem nem. Ráadásul titokban... ezek után annak sem tudnék hinni, ha azt mondaná, hogy befejezte.
Kurvával komoly kapcsolatra számítani elég rossz ötlet. B_zikurvával még rosszabb.
Nekem mindig az jutna az eszembe amikor megcsókol, hogy ezzel a szájjal egy órája még valami öreg tata áporodott farkát szopogatta. Pénzért.
Nos a lebukás úgy történt,hogy mivel elmondta a randit,így azon a kora estén elmentem a nővéremékhez, hogy velük vacsorázzak.Mikor vacsi után elindultam tőlük haza, a lépcsőházban szembejött velem a srác.Egy olyan lakásból jött ki,illetve egy öreg pasi engedte ki,aki tudom,hogy egyedül él. Még a srác után is szólt,hogy " köszi mindent és akkor ahogy megbeszéltük..."
Persze,hogy rákérdeztem, és ekkor nagy vörös arccal mondta el, már az utcán, a sztorit.
Nem értem az 1-es válaszolót,miért mentegeti az időseket? Igen megöregszik mindenki, mi melegek is, de azért van közöttünk, akiben van emberi tartás és nem pénzelne srácokat.
Az 1-es vagyok. Ha majd ott leszel öregen akkor ítélkezz. Addig ne!
Nem tudhatod, hogy mit fogsz vagy mit nem fogsz tenni. Plusz újra jelzem ez egy szolgáltatás amit megvesz. Ez olyan mint hogy te is veszel olcsó ruhát de közbe azt éhbérért csinálják szegények. Akkor te se vagy jó ember mert megveszed olcsón más nyomorúságán. Ugye érted? Csak az éhező nem dönthet, míg a srác dönthet, hogy vállalja vagy sem a dolgot. Szóval nem azé a felelősség aki igénybe veszi a szolgáltatást. Azé aki adja.
Amit valaki írt azzal egyet tudok érteni. Én sem lennék együtt vele. Azonban sokan pénz nélkül is naponta dugnak mással az se jobb. Csak azok ingyen. Ugyanúgy kockázat. De várom az értelmes észérveket az idősek kapcsán. Jelzem add már meg a tiszteletet hogy idős és nem vén a megszólítás. Téged se nyikhajoznak vagy hasonló. Bár azt gondolom IQ mérő az hogy hogyan beszél valaki másról. Te pl az öregekről. Le lehet pontozni de attól még igaz.
Én egyet tudok érteni azzal, hogy nem helyes másokról úgy beszélni ahogy a kérdező. Azzal is hogy nem jó együtt lenni egy ilyen sráccal de én is úgy gondolom, hogy ő döntött hogy ezt csinálja nem pedig az aki fizet érte. A hasonlatról az jutott eszembe, hogy valaki kiakadt hogy 15 évesen egy 33 évessel vesztettem el. Hogy az milyen ember. Mert ha 17 évessel vesztem el akkor nem gáz csak ha 33 évessel? Ugyanúgy szex történik csak lehet a 17 évessel rossz lett volna mert éretlen meg tapasztalatlan.
Amúgy én is találkoznék újra a fiúval beszélni, de lezárnám.
Azokat az időseket maximálisan tisztelem,akik megérdemlik. Nagyszerű idős embereket ismerek.
De pont az,akitől a srác a lebukáskor kijött, hát ő egy igénytelen, elhanyagolt kb hetven felé levő...a házban sem kedvelik.
És sajnos, vagy nem,de szubjektív véleményem nekem is van...
A srácnak pedig megírtam, hogy soha többet, semmilyen formában nem találkozom vele.
Nagy tanulság volt ez nekem, egy jó időre elment a kedvem mindenféle barátkozástól.
Kinek mi a mentalitása 20évesen vagy úgy mondjon inkább fiatalon biztos azonnal dobtam volna a srácot.
Ma felnőtt fejjel ez már nem így van, a társam nam a tulajdonom, és a testiség az szex semmi több.
Ma már tapasztaltabban egy céges bulin ittasan való félre lépés se váló ok.
Ezt neked kéne megbeszélni vele
Ha szüksége van pénzre a srácnak hogyan tudná pótolni a kieső keresetet ha ti együtt megpróbálnátok, ha erről nem akarsz beszélni akkor vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!